Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

09 September 2015

Sample Friso Free

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera



ahad lepas sampai lagi sample susu free hihihihi. berbunga hati ummi dapat free gift ni haaaa :p sebenarnya dah pernah dapat sample Friso masa Fateh Uwais belum setahun dulu. yang ni saje gatai-gatai mintak lagi. cuba nasib. Alhamdulilah ada rezeki lagi ;)



Fateh Uwais consume susu Friso sampai la umur dia setahun sepuluh bulan. tapinya bersulam la dengan susu badan. bukan la berlagak minum susu mahal. tapi sebab Uwais minum susu formula tak banyak mana pun. satu tin besar tu tahan dekat 3 bulan. rumah pengasuh ummi bekal susu badan dekat 3 botol sehari. balik rumah memang susu badan je. mampu la setin tahan 3 bulan. kalau ikut kadar minum susu macam sekarang mampu ber hu hu hu aje la ummi abi. kehkehkeh. tapi tak dinafikan susu Friso antara susu yang bagus. saya ni beli susu formula dua benda je saya tengok. Lemak dan Gula. mencari yang rendah lemak dan gula. DHA ape benda semua tu kalau tengok iklan semua pun nak dekat sama je. tapi yela kita ni lain-lain pemikiran kan, janji yang paling terbaik untuk anak sendiri ;)


Frisomum saje tumpang request. pun saje nak tengok kot ada rezeki hihihi. susu Dumex Mama hari tu pun belum minum lagi. memang kami dah mula plan nak bagi Fateh Uwais adik. tunggu la kalau ada rezeki boleh la pulun minum susu-susu ni pulak kannnnnn ;)


mana nak dapat semua sample yang best ni? boleh cuba klik dekat laman rasmi Friso Gold Malaysia ni. dekat situ ada macam-macam maklumat. nak tebus point pun boleh. cari je widget sample free. klik situ dan isi lah segala maklumat yang dorang nak. mudah je kan :)

Update, Nota Ummi : Fateh Uwais masih boleh terima Friso ni tanpa banyak songeh 


post signature

22 comments:

zai zamree said...

hr tu Aqil minum susu free ni tp cirit....sobbbbsss...tpksa la minum susu murah :p

Nieyl said...

Singgah pagi kat sini...

yanie yusuf said...

Bagus gak Friso.. ramai anak member guna Friso



Salam Blogwalking : www.yanieyusuf.com

Siti Nurzafirah said...

banyaknya.... rezeki Uwais..

Murniwati Awang said...

alhamdulillah dapat sample free pon seronok juga..kikiki

nusha fasha said...

Bnda free msti semua suka. Hehe

anajingga said...

salam ukhwah dari kak ana, susu yang baik kan jenama ni.:)

iryanty ahamad said...

alhamdulilah..rezeki uwais..banyak juga tu leh jimat

idzwa kamaruddin said...

Syakirah pun baru campur..itu pun minum nyer sekali jek..selebih nyer mengempeng jekk...erks..

Mummydearie said...

Kalau akak yang request memang malas depa nak layan. Hahaha... Anak pun dah nak masuk 4 tahun. Menyusu apa lagikan. Susu formula pun dah pencen minum :)

Dunia Zumal said...

Tahniah Kira...

Roziah Muhammad Nor @ Cie said...

wow dapat sample free. jimat dah tuh. hihihh

husna zahidi said...

inshaAllah kalau ada anak sdiri nanti mmg nak fully breastfeed dya.. besar pahala mak2 yg BF ni kan..:)

Amanina Mads said...

banyak juga blogger yg dpt sample free ni. made in holland gitu

Tasha Aqisha said...

wah.. dapat sample free... nasib tak da anak lagi.. hahaha

sya mimie said...

Nk try apply juga nti. Hee

aryan azra said...

inshaAllah moga ada rezeki untuk fateh uwais dapat adik nanti

cik Anggur said...

bau dia ok tak?

Cik Ash said...

Kalau ada dah mintak gak sample free ni.hihihi

Cik Ash said...

Kak ekin kalau anak or mengandung harus mintak barang free ni

QasehnyaRania said...

friso mum pernah dpt sample mas pergi jj
sedap juga..
ciksu dok usha susu kambing wildan..

Shahida Dzulkafli said...

Alhamdulillah..
Sample free lagi.. Seronok umi Fateh nie ye..

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...