Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

30 September 2015

Sample Enfagrow A+ Percuma

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera



pagi-pagi isnin masuk ofis tengok ada sample susu Enfagrow A+ atas meja. wehuuuuuuu terus rasa berbahagia sampai petang. padahal baru 8 pagi. kemain lagi ko kannnnnn. alhamdulilah rezeki Fateh Uwais dapat sample susu free lagi. Enfagrow pulak tu. bila ke mall atau kedai yang selalu beli susu Uwais tu berpinar mata nengok rega susu Enfagrow A+ ni wuwuwuwuwu. setin cecah dekat Rm1** kauuu. kalau diskaun pun 1++ jugak kalau tak diskaun wuuuuuu pitam pitam.




tapi disebabkan ummi ni pantang nengok perkataan SAMPLE FREE terus apply jugak hahahahaha. mohon anak ummi tak mintak beli susu ni ye. mohon sangat ekekekekeke :p anak ngasuh MIL kat rumah minum Enfagrow A+ ni. mak dia kata sebab anak takmo makan nasi, susah nak makan makanan yang sihat ni. makanya mak dia pun sanggup beli susu ni untuk anak yang seorang. bertuah awak dik, yela mak-mak ni kalau untuk anak memang takkan berkira punya.




hakak mampu beli susu uwais Friso je aritu. itu pun takat dua tahun je. alhamdulilah rezeki dia bersusu badan dan berselera makan makanan orang dewasa. alhamdulilah rezeki jugak tu kan ;) ehhhh banyak pulak sembang nya kan. mana nak dapat sample free susu Enfagrow A+ ni? sila klik di sini ye. tak kena bayar pun, nama lagi FREE ;)

Update, Nota Ummi : Fateh Uwais reject!!! katanya tak sedap. susu masam. erkkkkkkkk alhamdulilah anak ummi takmo susu mahal2 ekekekeke :p


post signature

14 comments:

aTieYusof Family said...

Salam Kira...
wahh.. rezeki tu dpt sample susu free.. hihi..
setiap susu punya kelebihan dan kekurangan masing2... janji anak sesuai..kita ni klu boleh semua nak yg terbaik buat depa kan..
*abg Pa'e minum Enfagrow A++ masa umur 1 tahun kebawah sbb akak rasa bersalah sgt tak dpt BF dia sepenuhnya...huhu..lepas setahun tukar, tak menahan rege... haha..

aizamia3 said...

Dulu rajin gak dapatkan sample free. sekarang nan hado.. hehehe..

cik Anggur said...

uwais minum susu lg tak sekarang?

lia ummiirfan said...

wahh.. syoknya dapat sample susu.. :))

zai zamree said...

yg ni pon dh penah try tp cirit...wuuuu...mmg Aqil xmo minum susu mahal

el said...

selalu gak dpt free gift susu efgrow ni
jimat skit susu anak hehe

aryan azra said...

memang mahal susu tu, anak akak yang pertama si adam tu guna susu ni la, masa tu baru rm90++, sekarang tak mampu dah nak membelinya..tengok punrasa xmo dah hahahah

Siti Yang Menaip said...

best lah dapat free kan.. da dapat tu amek je ngeh2..

iryanty ahamad said...

Alhamdulilah...mahalnya harga susu nie kan...

QasehnyaRania said...

alhamdulillah rezeki ppstt: dh terjah aman mall ke kira ? best ke..

Dunia Zumal said...

Tahniah dapat sample Enfagrow tu ^-^

eima said...

Dulu zaman ank kecik mmg rajin minta free sample ni....hihi

Shahida Dzulkafli said...

Wah!! sample susu lagi..

Cik Ash said...

Tahniah dapat sample free

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...