Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

11 November 2015

Happy 3rd Anniversary

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera



10.11.12 - 10.11.15

Happy Anniversary Nadzri & Syakira. kejap je dah tiga tahun pun hidup dengan lelaki yang langsung tak pernah kenal sebelum ni. lelaki yang tercukup asing tetiba berkongsi hidup sekali. hewhewhew :p

terima kasih suami atas segala-galanya. terima kasih atas layanan yang baik, tabah dan sabar melayan seorang isteri dan perempuan, berkongsi segala rasa sedih dan gembira bersama, berkongsi segala rahsia berdua, dan untuk segalanya yang tersimpan kemas antara kita berdua dan Allah SWT.



lelaki yang baik dan terbaik untuk seorang syakira. abi yang baik dan terbaik untuk Fateh Uwais. moga Allah sentiasa kuatkan iman kita berdua mengharungi segala ujian, cabaran dan dugaan dalam hidup. moga kita selalu ingat tujuan utama kita bernikah satu masa dulu. moga kita terhindar dari fitnah dunia. dan moga kita sentiasa berkasih sayang sampai syurga hendakNya amin amin.

we love you abi :)



masih jauh lagi perjalanan. moga kita sama-sama kuat dan tabah hendaknya...

post signature

14 comments:

Nieyl said...

Happy Anniversary...
Nieyl doakan semoga kalian sekeluarga bahagia hingga akhir hayat...Amin..

idzwa kamaruddin said...

happy anniversary dear! semoga bercinta sehingga ke dalam jannahNYA!~

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Barakalllahu Lakuma Fii Khair ..
Semoga kekal hingga ke jannah Sakira..

Atie Yusof said...

Happy anniversary Kira & suami.. TAHNIAH sis.. moga jodoh berpanjangan hingga ke syurga..amin..amin...

Shahida Dzulkafli said...

Happy annversery Kira.. semoga jodohnya kekal hingga ke syurga..

aryan azra said...

Alhamdulillah tahniah kira & suami..moga berkekalan jodoh hingga kedalam syurga,dikurniakan zuriat yg soleh & solehah

iryanty ahamad said...

selamat ulang tahun...moga kebahagiaan tercipta untuk kalian berdua..amin...

apa perkembangan jari uwais ?

Wa said...

Tahnniah,,,,moga berkekalan selama-lamanya..

Murni Alysa said...

Assalamualaikum..semoga jodoh kekal bahagia sampai Syurga..Aamiiin!

QasehnyaRania said...

aamiin
eh.eh sama la bulan anniversary kita kan !

alhamdulillah. semoga keluarga ini snetiasa di bawah lindungannya :)

ppsstt: fateh uwais camna ?

Siti Yang Menaip said...

tahniah alhamdulillah.
moga kekal selamanya membawa ke syurga =)

Shahida Dzulkafli said...

Semoga jodohnya kekal hingga ke Jannah...

Mummydearie said...

Happy anniversary ya buat Kiera dan suami. Semoga tabah menghadapi dugaan berumahtangga dan bahagia selamanya. Kata orang tua-tua, the first 5 years tu yang paling susah nak mengenali dan adapt dengan pasangan kita. Kalau dah berjaya melepasi 5 tahun pertama, InsyaAllah ... segalanya dapat dihadapi bersama kelak ^_^

Amanina Mads said...

semoga bahagia hingga ke akhir hayat..

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...