Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

15 December 2015

Drypers Point

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera




ohoiiii bukan mudah nak kumpul sampai seribu tu haaaaa. dari dulu lagi tau yang drypers ni boleh kumpul point. tapi tatau mana nak ambik point tu. cuma yang tau point ada dekat plastik drypers tu sendiri. pulun la ummi gunting hat yang ada jumlah point dekat kod bar dia tu. rupanya bukan!!! sighhhhh


tu haaaa rupanya unik kod yang dorang suruh kita kumpul tu. tau pun dari blog Kak Zai dulu. Fateh Uwais dah setahun lebih jugak la baru nak tau dekat mana unik kod tu. tetiba teringat segala beg pampers yang dah buang tu. sayangnyaaaaa sobssss. tapi bak kata suami dah bukan rezeki kita. huuuu. mana nak dapat unik kod drypers? ada dalam plastik beg drypers tu sendiri. bahagian dalam area kod bar tu jugak. belakang tulisan yang banyak2 tu. langkah selamat gunting plastik tu terbukak jadi dua dan cari unik kod dalam tu. biasanya unik kod ni memang tempat dia area yang sama je. senang nanti nak gunting plastik yang lain pulak bila dah tau area mana kan.


apa yang bestnya bila collect point ni? korang boleh tukar dengan bermacam hadiah yang dorang senaraikan tu. tapi nak tukar pun biar la berbaloi. kalau setakat wet tisue dengan bedak tu rasanya beli dekat luar lagi murah kot. macam saya lebih memilih tukar point dengan pampers. 


macam ni haaaaa. first time ada point 850 aritu terus cepat-cepat tukar dengan pampers XL ni haaaa. lepas la Fateh Uwais nak pakai dalam dua tiga hari. hihihi. dan korang pun boleh jugak req sample pampers dekat dorang. setiap req gap dalam 6 bulan macam tu rasanya. bagi pengguna tegar Drypers macam saya ni korang boleh register sebagai ahli di web Drypers ni. ye kena register dulu baru boleh collect point. jimat la sikit kan ;)


post signature

14 comments:

Yana Libra said...

saya pun nak buat lah...tak terbuat2 lagi ni..huhu

idzwa kamaruddin said...

akak kejap kumpul kejap tak kumpul..hahaa..kdg lupa!

el said...

nama je ada akaun dryper tp x manafaatkan
ok lepas ni iols try kumpul point gak
nak wat ni kena ghajin iols ni jenis malaihh haha

iryanty ahamad said...

baru tahu...tq kiera..nanti nak bagi tahu kawan wassup sekolah

Zie Azi said...

gigih mengumpul,tp anak sy xtahan pakai dypers.

tiga lalat said...

jimatnyerr.,

Hafizin Jamil said...

tak ada baby lagi. :(

Siti Yang Menaip said...

jimat la kan dapat redeem.. nak kumpul 800 plus point tu brapa lama Kak Kira ?

Shahida Dzulkafli said...

Sha request sample tu dah berzaman.. X sampai sampai pun.. hehehe..
Ini tengah kumpul points nak tebus pampers gak.. jimat sikit.. hehehe

aryan azra said...

bestnya..akak tak pernah tau pun, adam dah nak sekolah baru tau hahaha, sekarang tinggal adelya je pakai pampers tak sempat dah nak kejar point..huhu

zai zamree said...

akak pon sm dl...dh buang dh yg lama2 sbb dok boh unique kod x masuk2...rupanya salah daaaaaaaa

Nurhuda Ismail said...

haha xpe sedikit demi sedikit lama lama jadi bukit.

Amanina Mads said...

wahhh best ni kalau dpt banyak.. ehhe

neesa_jun said...

Alamak..nak masuk 2 thn gna drypers .da brapa pek daa...rugi2...

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...