Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

02 December 2015

Rockstraz Burger Lagi

Assalamuaalaikum dan Salam Sejahtera

The Wings


sabtu lepas lepas join aktiviti dekat Jump Street Penang tu laju-laju ajak suami ke kedai Rockstraz Burger dekat Sungai Ara Penang. last makan sana masa mengandungkan Fateh Uwais kalau tak silap. ke masa Uwais baru berapa bulan ke ntah lupa dah. punya la lama. 



masa tu belum ada burger Wings dengan Search lagi. ada 6 pilihan je masa tu. tapi haruslah seorang ummi tak ingat dah kan hahahaha. tapi yang paling saya suka perisa kari!!!! dapat je burger tangkap gambo lebih kurang dan ngapppp. lapo hooiiii. dekat Jump Street dah jump jump habis tenaga :p

The Red Hot Curry Chilleez


dan sabtu lepas dalam dok nak cuba perisa yang lain mulut ni laju je jugak order Kari. wahahahaha. dan alhamdulilah rasa dia masih sama seperti dulu-dulu tak berubah pun haaa. saje tambah frise untuk anak soleh itu. dia mana makan benda ada rasa pedas2 ni haaaaa. daripada berdrama dekat situ baik ambik langkah selamat sesiap. phewwwww

Fries Untuk Uwais


insyaAllah ada masa ada kelapangan boleh repeat ke sana lagi. kami memang jarang turun belah pulau. satu nya tol. satu lagi malas nak ngadap jem. sekarang masa memang banyak habis dekat alor setar je. rehat badan dan rehat poket hihihi


post signature

20 comments:

izzeyda said...

ooo kira makan yang kari ya.. eyda makan yang metallicheese tuh.. sedap laa plak.. sebelum nih dah cuba rockstarz dan carbonara romance..

Siti Nurzafirah said...

rehat badan dan rehat poket.. hik2

Yan Ty said...

Sedapnya ! Dekat dgn rumah pun tak pernah pi . haihs

nuyui a.k.a miss YUI said...

sdpnya tgk burger kak oi..nyum2..

el said...

amboiii depa pun berockstarz jugak ka
hehehe

E'in said...

kecur air liur tgkkkkkkkkkkk..

Permatabiru said...

selamat menjamu selera..rockstarz burger

aryan azra said...

nampak sedap tu...oh ada perisa kari, mesti sedap

cikpinz said...

Sedapkan..CP pun kali kedua pi sana..nanti nak repeat lagi

Kakak Cantik said...

kita lame dah tak datg sini tetiba fateh uwais dah besr. huhu

Dunia Zumal said...

Rindu Rockstarz Burger ^-^

tiga lalat said...

nyum2

hainom OKje said...

Kat sini pun ada berger yg bertingkek tingkek gitu Kiera. Mak dah rasa sekali mmg mabeles sebab dagingnya tebal puaslah makan walau harganya mahei. Tp yg perisa kari tu mcm tak de jer kat sini.... Bis tu nak kena gi Rockstarz jugak ka ni ....adoiiii

Amanina Mads said...

pekena rockstarz triple memang sedap kira. heheh
nina dok mengidam nk try menu lain.

zarul farhana said...

rehat poket tu betul
.hihi
sesekali xpa la kan

Nurhuda Ismail said...

sedapnyaaa ! harga pon berpatutan !

Cik Ash said...

Mengidam nak makan burger belum tercapai lagi ni

Dunia Zumal said...

Alahai bila la nak pergi repeat ^-^

Siti Yang Menaip said...

sedap sedap =)

zai zamree said...

sedap...dh try nti nk try lg

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...