Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

27 February 2012

Cubaan Pertama Selalu Failed

Assalamualaikum semua

kira nie klu pestime masak sesuatu yang baru nak cuba mesti ada je yg slack.
kalau baru pestime smpi satu-satu tmpat klu xde co-pilot confirm sesat.
T_T

spagheti terlebih cili. sian kt anak-anak makan bersulam air..huhu
resipi mintak kat pakcik..

konon nak buat apam polka dot, ambik resipi kat kak shida tp terlupa yang masa tue die buat apam pelangi ikatan kasih. 

bila badan penat, otak xleh nak progress jadilah apam lapis (mama bg nama)
ekceli masa bahagikan adunan nie mama tgh mandi, terlepas dari pantauan ini lah jadinya..huhuhu


hari tue buat kek batik terlebih butter jadi masin tp alhamdulilah lepas simpan dalam peti ais die jadi natural balik.. 


"xpe la percubaan pertama kan? dah tau kat mana yg salah nanti kita perbaiki la" 
kata-kata dia yg memujuk tiap kali ngadu :)

6 comments:

H.J said...

yang spagheti tu nampak buruk je..hahaha

kiera'sakura said...

HJ :: hahahaha, jnji dh msuk perut aku :p

aDisH.sHidA said...

TAK PE..CUBA LGI...

AWAT BUAT APAM GUNA BEKAS CUPCAKES TU...HUHUHU...GUNA JE PAPER CUP YANG DIMASUKKAN DLM ACUAN LOMPANG PLASTIK TU....

Liza Razak said...

saya pon kalau first time buat mesti ada yg x kena

Suhaili Sarif said...

at least kira cuba.waaaa hebaattt
bila tau apa yg slack masa pes time,for seken time mst da tau apa yg kurg dan apa yg lebih
go go goo
untungla pakcik kamu pandai masak.hehee

kiera'sakura said...

Kak Shida :: sje je gedik nk pkai bekas cupcakes tue..hihihi

Liza Razak :: hihihi,, sama la kita erk ;)

Kak Elly :: alhamdulilah die pndai memasak.. lg hebat dari kira ;)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...