Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

20 February 2012

takde tajuk

Assalamualaikum

bermekap itu cantik ke?

10 comments:

fRaMe+LenSeS said...

nak jawap pn tak reti. kami rasa kami suka dia macam mana dia tu la. N A T U R A L. :D

Suhaili Sarif said...

hehe...naturalll..betul betul ckp nadh

aDisH.sHidA said...

x pandai mekap...takut mekap jadi comot muka...natural beauty tu lagi bagus

H.J said...

pandai mekap cantik la..aha

kiera'sakura said...

Nadzri :: hihihi :D

Kak Elly :: ye erk kak? :D

Kak Shida :: sama lah, kira pn xreti :)

HJ :: mcm tue erk?

ู„ูŠู† Si Pipi Merah said...

suke tengok org mekap yg ordinary je..tapi tak tau nak mekap camtu... tapi bialah yg asli lagi original.. :P

kay_are said...

a aaa aaa.. ntah taktau

kiera'sakura said...

Lin :: saya pun x reti nk bermekap.. xpe natural tue lebih cntik kan? :)

Kay :: ngada :p

Ruzzezanie said...

tak cantik mane pun.. tebal tepung je aku rasa. gatai muka aku klo make up ni.. natural lg cantik tau.

aku HaniAsyira said...

muka kosong tanpa mekap lagi best agaknya..

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...