Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

25 November 2012

Kerana dia yang terindah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

disebabkan hari nie ahad, bukan la tak biasa keja ari ahad. 3 taun dah pun tapi hari nie sebab tengok suami sakan lena kat sebelah saya dah kena bangun nak pegi keja rasa macam nak cucuk je mata dia tak bagi tido sebab dengki. hahaha :p

boleh tak nak cerita pasal kawen lagi? boleh la ek kasi peluang la ek, jangan cemuih tau!! hahahahaha :p entry nie nak bergambar je boleh tak? sebab dalam banyak-banyak gambar yang di shoot oleh adik ipar ada beberapa keping yang saya suka sangat. yang lain tue suka jugak tapi boleh beza tak suka jugak dengan suka sangat? tak paham? ok abaikan :p


tunjuk kat mama gambar nie kata mama "kasarnya bini dia ye long" sambil jeling-jeling along kat belakang. haaa la kena buli dengan suami mau tak saya hambuger kan muka dia :p ayat hambuger dapat dari Kak Sunah hihihi :p


adik suruh sembang. tapi bila sembang mesti suami suka kacau buat gelak. bila dah gelak jadilah muka pelik =.=


haaaa nampak tak bunga yang berterabur tue. hasil dari campak sejambak tue tapi takdan nak sambut hasilnya berderai jatuh bawah. berapa kali kena campak sebab adik komplen kata tangan tak sama, mata tak pandang tempat sama, kepala tak sama. baling adik kang haaaaaaa!!! :p


bila dah berderai. suami kumpul kelopak tue dia buat love. auchhhh suwit jugak suami saya nie. confirm kembang hidung dia kena puji nie. wahahahaha :p nak tau tak sanggul saya melekat kat rumput-rumput tue jenuh adik ipar lagi sorang nak angkat kepala kakak dia =.=


speechless tak reti nak bagitau kenapa suka gambar nie. yang pentingnya suka. ok tue je nak bagitau :p


lepas je lepaskan pelukan memasing mata sembab. huwaaaa sangat tacing kot masa nie. sape yang ada dalam majlis tue mesti tau macam mana cenggengnya saya masa tue. cenggeng tue Iffah yang kasi sebab kakak dia dok nangis je hari tue hihihi :p


entah la kenapa suka sangat gambar nie. mungkin tengok muka sendiri chubby sangat. boleh tak nak kata bahagia sebab ada kesayangan kat sebelah? confirm korang muntah kan? hahahaha :p


ok kasi pose romantik sikit. errrr romantik ke nie? :p nak bagitau satu rahsia. saya nie bukan reti berjalan dengan high heels. time nak bergambar je ada kasut kat kaki. lepas tue tinggal kasut tue jalan dengan kasut bata saya sendiri. puas hati kalau tak jenuh nak kemut kaki sebab tak reti jalan =.=


dia lah sahabat, teman, kawan, kekasih, tunang, suami dan yang pasti dia lah kesayangan saya dunia akhirat dengan izinNya ;) terima kasih sudi terima pilihan yang dipilihkan untuk awak. walaupun kadang saya macam senget sikit perangainya tapi saya tau awak tak kisah sebab awak pun kadang lebih senget dari saya :p


ini gambar dari sahabat saya Cik GKSB. suka gambar nie. tapi sayangnya gambar masa hari nikah tak banyak sangat. huuu itulah sape suh kejanya nangis je hari tue!!! padan muka kat diri sendiri.

sebenarnya kan ada banyak lagi cerita kawen yang tak habis cerita. tapi nanti-nantilah kalau rajin nak bercerita :p nak lebih gambar lain sila ke akaun pesbuk saya. sekian terima kasih :)

20 comments:

missSenget said...

boleh tak nk kata jeles..?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..jelesnyaaaa..!

لين Si Pipi Merah said...

suka semua gambar ni.. :) cantik2.

Wak Gelas™ said...

wak pon nk jeles laaa.. ahhhaaA

Cik Sara said...

Waaaa....jelessss..nak kahwin juga! Hahaha..

cik nana said...

cantekkk gambar outdoor. oren sangat cantekkkkkk. suke !

misz aisya said...

i can feel ur happiness. tahniah kak. semoga kekal bahagia sampai ke syurga. :)

Iffah Afeefah said...

rasa bahagia sbb ade name adik

k bai

tu je nk ckp haha

محمد رازيق said...

nice pic. selamat melayari bahetra perkahwinan kiera. syoknya. bila lah nak kawin ni. hehe

Z@i Z@mR33 said...

tiap gmbr ada cerita tsendirikn?sm la...nk2 plak k.zai x pndai posing2

Ain Norainsyah said...

bestnya kawen...nak kawen jugakk... *gatal. hehe

comey la akak n husband. :)

Noraim said...

akak dgn abg happy, org pun tumpang happy jgk :)

Ruzzezanie said...

memang cengeng ya amat!! dengan aku sekali ase nak nangis masa kau peluk mama. terpaksa blah jauh sikit sebab tahan sebak. takut terburai air mata jatuhla saham aku ssebagai minah ati keras.hahaha

mama aryan said...

bestnya..citer banyak2 lg pun ok juga.akak sedia membacanya..seronok tgk gambar2 tu..suwit je

Puan LiYzA ^^, said...

terasa sgt bahang kebahagian tuh~biaq la apa org nk kata yg pnting kita suami isteri xdak masalah..hee~sronok kn alam berumah tangga nih..

Jna marcello said...

Kiera muka pix yg terakhir tu CUTE sgt.. tataw nape Na suka ;)

Rozuan Ismail said...

tahniah buat akak dan nadh!! Semoga dapat baby comel cepat2.huhu

hainom OKje said...

Macamana Okje boleh terlepas entri ni Kiera?....he..he... laloklah OKje tu....he..he..

Alah... bestnya rindu nak gambar macam ni .... pakai baju kawen... tapi tak de yg boleh match size ngan OKje kot...hu...hu...

Suka tengok warna grey Kiera tu nampak exclusive!

kay_are said...

malas aku nak komen entri bergambar nak tunjuk bahagia macam ni.. next entri pliz.. lol

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

akak sangat cantik...
dengan baju tu, sangat meriah...
hehe... ^^

aku HaniAsyira said...

cantik, tertarik mmg da bomb lah.. sweet sgt kak.. dan gambar semua cantik2

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...