Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

24 February 2014

Dengki Kat Ummi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

 
masa Fateh Uwais dalam perut lagi dah cakap kat dia. bila kiita tido dengan abi. baby baring sebelah ummi, ummi tengah dan abi tepi ummi. okey!!! nanti ummi jeles kalau ummi tak dapat duduk tengah-tengah. hahahaha senget punya ummi


dan bila dia dah lahir pun suami akur dan redha jela dengan peel isteri tercinta dia. ummi masih ditengah. cuma kekadang je Fateh Uwais kat tengah bila kemana-mana yang katilnya bukan tepi dinding sebab takut nanti anak tergolek-golek jatuh pulak. lagi satu masa Fateh Uwais awal-awal lahir takut abi tertindan dia masa tido tue yang jarakkan diorang tue *alasannnn* hahahaha :p



tapiiii sekarang nie tempat ummi tue macam dah nak kena rampas je budak pipi pau tue. ada satu hari tue saya bergaduh dengan Fateh Uwais time tido. mulanya dia tido tengah tapi saya angkat dan letak kat sebelah saya. tengah-tengah syok tido dimalam yang sejuk tue dengar ada suara baby merengek-rengek siap menerap lagi. saya cuba la pujuk, menangis jugak. last angkat dia letak kat tengah baru senyap, siap raba-raba lagi muka abi dia. siap nak abi yang tepuk sampai tido lagi. huuhhh!!! ummi dengki nie ummi dengki :p 

6 comments:

Kesuma Angsana said...

hehehe sweet sgt n3 ni !

MR & MRS MAKMUM said...

hahahahhahahahahah...nk pesan jugak la mcm nie ~

Fiza Rahman said...

Alololo...berebut ngan ummi nak tido sbelah abi yer...hehehe...

aTieYusof Family said...

hahaha...jangan dengki Ummi..tak baik tau! mmg betul2 lah Fateh ni anak Abi..:)

Z@i Z@mR33 said...

mmg dia nk cari abi dia gak ni...pndai

QasehnyaRania said...

hahaa.sabaq je la.
jgn la dengki2 ummi.cool k

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...