Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

04 February 2014

Fateh Uwais #5 Bulan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
 


isnin 3hb aritu bawak budak pipi pau Fateh Uwais tue checkp up 5 bulan sekaligus ambik imunisasi untuk dia. sangat tak reti duduk diam. melompat-lompat dia. sakan melompat sekarang nie. letih melompat dia sibuk tengok keliling. tengok orang tue tengok orang nie, sedekahkan senyum manis dia tue


lepas nie kalau kena check up selain hari ahad memang abi kena ambik cuti la. lenguh pegang dia sorang huuu. selalu tue check up hari ahad tapi disebabkan ahad sebelum tue cuti CNY makanya kena injak la. redha jela ummi dengan awak pipi pau. asalkan sihat cergas ummi dah cukup bersyukur.


agak lama la jugak nak tunggu kena check up tue. 2.20 sampai 3.30 baru nama Fateh Uwais dipanggil. Uwais dah naik bosan mula dia meragam tak selesa. timbang berat 7.45 cun-cun dekat garisan graf buku kesihatan biru dia tue. Alhamdulilah. terlompat-lompat dia masa saya sembang dengan nurse tue. 

 1sept 2013 - 1feb 2014 :: 5M

tak menangis kena cucuk tapi menangis sebab pegang kaki dia tak bagi bergerak. budak aktif memang marah la bila kita pegang tak bagi buat apa-apa. lepas je kaki terus senyum melompat-lompat balik. awak kuat kan sayang!! ummi abi lebleb awak keketattttttt 

6 comments:

MR & MRS MAKMUM said...

pandainya la uwais nie.....mcm tu la bru big boy ~ bila nk leh jmpa....mmmm

aamalinaazman said...

Heehheeh..si uwaiss ni..bdk baikk ni..nak cepat beso..tunjuk kat mak gambo uwais ni..mak ckp cm saya kecik2 dlu..hahah..bdn padat..owg suka nk dukung..hihihu

Fiza Rahman said...

Comelnya fateh uwais. Kejap jer dah 5 bukan yer. Badan montok. Geram tgk pipi dia tu ☺☺

aTieYusof Family said...

Tak sedar anak bujang ni dah 5 bulan.. makin bam-bam pipi tu..nak cubettt....hehe

Z@i Z@mR33 said...

Misi kata bdk debab mmg x sakit ms kena cucuk...isi byk...geram aih tgk dia

QasehnyaRania said...

grr.geramnya tgk fateh ni.kalau dkat mau gomol gomol dh ni.hihi

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...