Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

26 February 2014

Termometer Anmum

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


masa beli susu anmum untuk saya bulan November tahun lepas ada la nampak diorang lekat borang tebus hadiah kat kotak tue. belek-belek tengok info yang ada kat situ. macam best je kan. info dia sebijik macam kat bawah nie


disebabkan dari mengandung kan Fateh Uwais saya dah minum anmum jadinya dah banyak la pencedok yang saya kumpul. memang masa beli susu baru, pencedok tue saya simpan tak pernah lagi buang. masa redem aritu pun siap anto pencedok yang masih elok dalam plastik dia lagi. belum bukak plastik pun lagi. punya gegeh la simpan tue hihi




nak redem termometer dari awal bulan disember lagi dah, tapi sebab asyik terlupa dan tak sempat je terus tak pos2 borangnya. lagi seminggu sebelum tarikh tutup dia baru saya pos tue pun pos pakai setem biasa tue je. sebelum pos tue hati duk risau. sampai ke nanti menda nie. kalau tak sampai rugi je duk kumpul selama nie. tapi tawakal jela. dapat kalau itu rezeki, kalau tidak bukan rezeki saya la tue. 

alhamdulilah pertengahan bulan Februari lepas Fateh Uwais baik demam dapat parcel dari Anmum. terus berbunga-bunga hati nie hihihi. Alhamdulilah rezeki kami, kalau nak beli termometer nie mahal jugak. 100 ringgit lebih tue. kami ada termometer nie cuma bila nak check kena kepit celah ketiak baby dan tunggu dalam masa 60 saat. baby aktif tue kemain susah time nak check, jenuh berebut dengan dia termometer yang ada tue. yang nie senang sikit. tembak je dalam telinga dan dapat dah suhu dia. senang.

kalau sesiapa yang nak redem tue boleh lagi. tapi bukan termometer nie la. ada banyak benda lain. boleh check kat katalog anmum kat sini

10 comments:

Fiza Rahman said...

Alaaaa...tak minum anmum pon.

Z@i Z@mR33 said...

bgus2..dh beli susu anmum memahal so bek redeem ja brg dari depa

Kesuma Angsana said...

menarik juga ni yer !

mia izzati said...

bagus anmam kan... benda2 penting yang dia bagi..termometer tu mmg penting..

inche hlovate said...

comel je nak berebut dengan uwais hihi..bgus jugk kn benda ni..sgt berguna

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

nak check gak *sua telinga*

aTieYusof Family said...

wahh! bestnya dpt termometer free Kira.. kira rezeki Fateh lah ni..klu beli mmg mahal jugak ni sis..:)

:: Mrs.Eady :: said...

comel nyer fateh :)

MR & MRS MAKMUM said...

alegik kulit minum anmum....tukar similac plak ~ tak leh nk kumpul la pencedok nya

suhaila said...

redem termometer sampai ke hari ini belum trima. kenapa?

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...