Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

06 February 2014

Lepaskan Saya!!!!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

sejak-sejak dah boleh menerap, berpusing, terlentang nie Fateh Uwais dah tak berapa suka orang dukung-dukung dia. kalau dukung pun sekejap-sekejap je. dalam kereta pun kalau lama sikit dia mula nak pusing menerap. budak aktif memang tak reti duduk diam.


balik kg mama aritu pun semua pakat nak dukung, yela bukan senang nak jumpa memain dengan dia. bila dia dah letih kena dukung, terus menangis takmau kat sesape dah. mata tengok ummi je.

 
saya ambik, saya baringkan kat bawah. terus muka tukar ceria, senyum siap gelak-gelak lagi. dan bermula la aktiviti pusing 360 darjah berkali-kali dia. dari hujung nun sampai hujung nie dia dah explore. agaknya kalau orang dukung keaktifan berkurang sebab tue lagi suka duduk bawah kot.
 

10 comments:

aTieYusof Family said...

alo..lo..lo...main tembam dan comel Fateh Uwais ni...comel sesangat..kena extra alert bila dia start pusing2 tu.. :)

laila Azwa said...

haha.. amboi budak paw nii. rasa nak cecubit aje ha.. aktif beno kamu ni..

Fiza Rahman said...

Fatuh Uwais...apsal awak nicomel sgt haa...aunty nak geget pipi tu bley ☺☺

:: Mrs.Eady :: said...

tembam!

MR & MRS MAKMUM said...

ummi dia aktif sgt la tu masa preggy

NinaAz said...

gerammmnyaaa tgk fateh!!

Z@i Z@mR33 said...

Aktif tu bgus...

Aqil pon skrg td dh 180 darjah dh pusing.Kepala kt mama...kaki kt abah....adeh...tu gaya xleh nk nerap merangkak lg tu.Klau boleh xtau la gaya dia cmna

inche hlovate said...

lama tak datang sini tgok uwais.. makin besar dah dia :)

kay_are said...

comel nye anak angkat aku ni weh!! mesti ikut muka bro nadzri ni.. =P

QasehnyaRania said...

pergerakan jadi terhad so, fateh uwais rimas la tu.hihi. dunia di skrg nk explore je kn

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...