Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

06 May 2014

Air Laut Bagan Pulau Pinang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

minggu lepas lagi kami suami isteri dah decide cuti khamis aritu nak bawak anak teruna manja sorang tue main air laut kat RNR Bagan Ajam kat penang nie. main sekejap je tak payah la jejauh hihihi. dalam kereta memang dah ada bubble lebih main aritu. jimattttt kihkihkih


bawak adik ipar dengan isteri dia sekali. sebab adik ipar nak test lense yang baru dia beli. nak shoot gambar Fateh Uwais. mula dia ajak ke Pantai Robina. kat situ kalau nak shoot gambar memang lah cantik. tapi niat pertama saya dengan suami nak bagi Uwais main pantai. nak bagi cepat berjalan kononnya hahahaha. jadi suami pusing stereng kereta ke Bagan aje. dah warning adik ipar sesiap jangan pulak lepas dua bulan baru dapat gambar. ewahhh banyak bunyik pulak dah la free pastu banyak songeh hahaha :p


kemain suka dapat pijak pasir pantai tue. menonong berjalan kejar ombak. lawak betoi awak nie Fateh Uwais kihkihkih. selalu kalau ajar dia bertatih dalam rumah kaki sokmo tinjat. tapi bila tatih atas pasir pantai elok pulak kaki tue jejak pasir. ermmm nak kena pegi pantai selalu nie kuikuikui :p dah la tue takmau naik pulak. asal abi dukung nanges bebai2 nak turun bawah balik. adehhhh =.=




nikmat kegembiraan yang Allah kurniakan buat keluarga kecik kami, syukur Alhamdulilah. seronok sangat tengok suami dengan anak hepy. si kecik nie pulak sepanjang ada abi, sepanjang tue la merap dengan abi. sampai abi keluar bilik pun ngamuk, ingat abi nak kemana-mana tinggal dia. ummi pun tak merap sampai macam tue Ehhh!! :p


hepy 8 month manja kecik. sekejap je dah 8 bulan awak hadir dalam hidup kami semua. dan sesungguhnya kehadiran awak menambahkan lagi kasih sayang dalam diri ummi abi. segalanya demi awak sekarang nie anak. membesar dengan sihat ye sayang. kami berdua sayangkan awak sepenuh hati. gabung hati ummi abi tau!!! satu hati ummi, satu hati abi, dedua untuk baby!!! emmuahhhhh ;)

11 comments:

idzwa kamaruddin said...

sweet!

Z@i Z@mR33 said...

mcm Aqil.x takut lnsg pijak pasir n air laut.sonok gelak sakan

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

amboi dak gebu ni...

MR & MRS MAKMUM said...

kejap je dh nk boleh jalan...mmmm rindu yayang techik ~

Kesuma Angsana said...

sonoklah Uwais yer lagi2 asyik dipangku abinyer hehehe

Kakzakie said...

Betul kan Kiera anak memang penghubung kasih-sayang dan gembira dlm berkeluarga.

aTieYusof Family said...

wahhh..suka lah Uwais dapat ke pantai..hihi..comel2 je gambar dia.. boleh geng dgn abg pa'e, suka pantai...:)

aIEn said...

best nye uwais dpt main air laut...

hepi 8 month uwais..be a good boy ok =)

~LiZa IsMaiL~ said...

Comelnya baby! sebaya baby saya ni, baby sy pon botak jgk..hihi


P/S: Kan best kalau boleh dapat income sambil-sambil ber-bloging.

Fiza Rahman said...

Suka gambar 1st tu. Kejap jer dah 8 bulan erk.

QasehnyaRania said...

akak, serius pic yg 1st tu cntik sangat..
boleh buat frame besar tu :)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...