Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

22 May 2014

Sanah Helwah Sayang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera 

 
Sanah Helwah abi sayang. Moga setiap helaan nafas abi diberkati dan diredhai Allah, moga segala urusan abi dipermudah Allah, moga Allah beri kekuatan untuk abi berusaha mencintaiNya dan mendidik ummi dan anak-anak cintakan syurga Allah. moga Allah bukakan pintu rezeki dan sentiasa murahkan rezeki abi walau dalam apa jua yang abi kerjakan dan semoga kita sekeluarga sentiasa berkasih sayang sampai tamam-taman syurga sana. amin amin ya rabbal alamin. 

terima kasih kerana jadi suami yang baik untuk ummi, abi yang baik untuk Fateh Uwais, menantu yang baik untuk mama papa, adik ipar dan abang ipar yang baik untuk adik beradik ummi dan jadi pakcik yang baik untuk anak-anak sedara kita. terima kasih atas segalanya.


takde hadiah yang special boleh ummi bagi. paling special rasanya ummi boleh bagi pun sokongan dan dorongan untuk abi. maaf lah ummi nie tak romantik. ummi tak reti nak susun ayat cantik-cantik. ummi tak reti nak buat sweet2 macam abi selalu buat tue. tapi satu yang ummi nak abi tau. doa ummi sentiasa dengan abi, walau satu dunia menjauh abi tapi insyaAllah ummi sentiasa ada disisi. cinta dan sayang ummi hanya untuk seorang Nadzri sampai syurga sana insyaAllah.

kau tak kan percaya
kau selalu dihati
haruskah ku menangis
untuk menyatakan yang sesungguhnya

kaulah segalanya bagi ku
kau lah curahan hati ini
tak mungkin ku melupakan mu

 ikutkan ummi nak letak gambo ummi dengan abi je. tapi...... tak boleh jadi kena jugak letak gambo anak sekali. hewhewhew~~~~
 

9 comments:

MR & MRS MAKMUM said...

HEPY BUFDAY nADH !

Fiza Rahman said...

Sanah Helwah to your hubby sis ☺

aTieYusof Family said...

wahh! so sweet ucapan Kira ni.. klu Abi fateh uwais baca mesti tersentuh..hihi..
apapun moga semua yg diimpikan tercapai ye.. moga Kira & suami kekal till Jannah..amin! :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

em em em...mesti abi nangis baca ni hihihi

Umi Nazrah said...

salam singgah. alhamdulillah syukur atas kurniaan Allah SWT :)

Z@i Z@mR33 said...

hepi besday nadh

Putri said...

makin chubby si uwais

pasal mykid tu, memang dihentikan untuk sementara.setakat ni jpn daerah belum terima apa2 update lagi.kalau di jpn negeri atau pusat..saya tak pasti.anak saya yg lahir bulan 10 pun masih belum ada mykid.

Hafizin Jamil said...

moga abi dengan umi bahagia selalu.. :)

QasehnyaRania said...

hapy belated besday buat suami kira.
smga dipanjgkan usia dan dimurahkan rezeki.aamiin..

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...