Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

31 March 2013

Hanya Doa Dari Jauh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

ringkas dan padat je entry kali nie. mata terasa sangat letih, hidung pulak pedih ya amat. sejak preggy nie antibodi tersangat lemah mudah sangat dapat jangkitan tak gagah dah macam sebelum nie, takpe la redha jela.


selamat ulang tahun kelahiran MummyGk *name nak glamer aje* :p kami mendoakan moga ampa sentiasa diberi kesihatan yang baik, sentiasa mendapat keberkatan Ilahi, dipermudahkan segala urusan, dipermudahkan dan dipermudahkan lagi urusan menuju ke perjalanan hidup yang ke seterusnya, dan semoga segala yang ampa usaha dan doa diperkenankan oleh Yang Maha Kuasa. nak bagitau kami dengan baby sayang MummyGk keketat :D

GKSB nie ada jual novel second hand kalau teringin nak beli boleh rojer-rojer kat blog dia. kalau nak upah dia mekap pun boleh. contoh dia mekap masa saya nikah dulu, gambar atas tue bukan contoh ok. kalau nak tengok contoh tengok kat sini. yang sebenarnya besday dia 27 March lepas tapi biasa la ummi mengandung nie kan macam-macam kekangan yang menghalang :p


dan tak terlambat nak ucapkan selamat bertunang kepada kenalan saya dan suami. doa kami moga kalian sama-sama sabar dan tabah menghadapi ujian dan cabaran dalam menempuh perjalanan menuju ke destinasi cinta yang diredhai Allah. jangan pernah lupa yang syaitan tak pernah berhenti menghasut anak adam yang berusaha membina rumah tangga atas nama Allah. moga dipermudahkan urusan kalian dalam membina baitul muslim yang diredhai Ilahi. amin

8 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

terima kasih..

terharu siap ada entry lagi.....

hahaha siap promote pasal mekap lagi...satgi ramai customer macam mana??? **tangan ke bahu mata ke atas**

kami xreti mekap la...suma tu atas desakan sebab geram kat ampa yg xmo mekap hehe....


psssttt: syg ampa n baby ketat2 gk =P

NinaAz said...

Selamat hari lahir jgak kpd bufday gurl. Hihi

aDisH.sHidA said...

happy birthday GK..
eh sapa yang bertunang tu..gk ke jiran kamu...huhu

hainom OKje said...

Hepy Bezday jugak mummyGK hehe

Iffah Afeefah said...

tahniah gk

bile la giliran adikmu ini ehh

kbai

inche hlovate said...

selamat bertunang and happy belated birtday

نورعيم said...

siapakah yg bertunang ituuuuu?

tggu la org pulak. ehh.

MR & MRS MAKMUM said...

:P

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...