Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

03 June 2014

Hepy Besday Abi!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

22 Mei lepas genap la usia suami tersayang 28 tahun. dia sendiri terkejut bila teringat umur dah 28 kihkihkih. terasa tua letewww habis selama nie perasan muda ek? kahkahkah *saje cari pasal* :p

rasanya selama jadi isteri kurang sangat saya belikan dia pape, selalunya saya dengan anak yang dapat hadiah macam-macam. maafkan saya wahai suami ;( dua minggu sebelum besday suami dah oder kek sesiap dengan Kak Shida. oh ye sesape yang berminat nak oder aneka kek boleh hubungi Kak Shida sendiri. saya menuntut ilmu kek karamel pun dengan dia la. kakak dalam keluarga Kami Blogger Utagha sebenarnya. 


disebakan saya dah pernah makan Kek Cheese Leleh nie, makanya besday suami pun nak tempah yang sama. pesen saya, apa yang saya makan kalau boleh nak orang tersayang pun rasa sama gitewwww.  Kek Cheese Leleh nie berat hampir 2 kilo kata Kak Shida harganya RM60 sekali tulisan.

ingatkan tulisan tue fondant, saya pesen tak suka kek yang dilitupi fondant. rupanya cream lembut je, boleh makan pun. ceritanya kek nie memang sedap. rasanya sebijik tue saya dengan suami je yang pulun makan. saya yang lebih-lebih sebab suka sangat hahahaha. highly recommendation recommended (lah).

disebabkan besday suami jatuh hari khamis, hari saya dengan anak travel balik penang. janji dengan kak shida nak ambik dekat tol pendang masa on the way nanti. janji dua minggu sebelum lagi dan pesan dekat kak shida jangan upload kat public sebab nak surprise kan suami. budget boleh sampai sebelum suami balik dari kerja tapi disebabkan highway jammed punah impian ku nguuu. sebelum suami bukak pintu kereta belakang saya cepat-cepat pintas dulu. sebab nak hulur kek sambil sebut "hepy besday abi" terus kelipop kelipop mata abi. senyum sampai telinga. terharu letewwwww hikhikhik :p

pulut kuning tue tak jual ye, mama mentua buat untuk besday boy jugak. konon mama pun nak bagi surprise, sorok bawah belanga. padahal suami dah tau dulu sebab boleh bau aroma pulut tue. hihihihi

Hepy Besday abi. moga terus berjaya dunia dan akhirat amin amin

10 comments:

idzwa kamaruddin said...

amin :)

Z@i Z@mR33 said...

untung la besday abi ada kek n pulut kuning.kami xdak kek....sobbbbs...hahahaha

aDisH.sHidA said...

thanks kiera order kek ni dgn akak..maaf atas kekurangan...

aTieYusof Family said...

Wahh..selamat hari lahir buat abi Fateh Uwais.. moga sentiasa dlm lindungan Allah. ..amin! Sedap kek tu Kira..:)

aIEn said...

hepi belated besday to ut hubby =)

semoga diberi kesihatan yg baik dan dimurahkan rezeki...amin

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Selamat hari lahir buat en hubby KS.. semoga umur dirahmati Ilahi :)

MR & MRS MAKMUM said...

hepy bufday nadh ! semoga Allah pnjgkn usia, murahkn rezeki, d beri kesihatan yg baik, bahagia d dunia & akhirat ~

juicy X said...

ohhhhhh lapaqqqq kek la pulokkk

hainom OKje said...

Eh besday Kiera sama besday ngan anak no 2..... Hepy Besday Ci Imam Kiera hehe...
Sedap sangat ke kek leleh tu Kiera?

QasehnyaRania said...

tgk mcm best kek try tu.nak order jga la..
kak shida dduk mana erk?
tol pndnag dh dekat tu jln nak ke rumah saya hihihi

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...