Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

17 June 2014

Main Angin

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


sabtu lepas abi cuti lagi. memandangkan takde aktiviti apa. kami decide nak bawak anak main air laut dekat Bagan je. sementara tunggu ummi siapkan kerja yang ada, abi bawak anak main dekat playground dulu. sakan budak sorang tue abi kata. muka manisssss aje.


sampai bagan macam besa Fateh Uwais eksaited lebih tengok air laut datang. cumanya bila air masin terkena luka dekat kaki dia terus spoil mood. takmau turun jejak tanah dah. nak naik atas dukung abi je. kesian sangat huuuu. bagi dia makan jela sambil menikmati sepoi-sepoi angin laut. kemain awak ye anak bila ada abi. makan pun depan laut. dekat taman =.=


sepanjang jalan area bagan masih boleh rasai sepoi angin laut. sepanjang tue la dia duduk tepi tingkap bawak keluar tangan. mula kami tak perasan. tapi bila dengar dia gelak-gelak. terus perhati betul-betul. laaaa dia tahan angin dengan tangan. cuba nak tangkap angin yang datang. itu yang gelak sorang-sorang.


muka bahagia sungguh dapat bawak keluar tangan tue. mata sepet-sepet tertutup kena angin laut. kalau lalu tepi sawah pun dia akan buat macam nie, cumanya bila tepi sawah kami tak bagi lama sebab takut Charlie masuk dalam kereta geget dia pulak. Fateh Uwais mohon jangan buat menda comel banyak sangat karang tak pasal ummi geget grrrrrr

10 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Bergembira betul Fateh main dengan angin tu ye.. auntie tengok pun geram.. rasa nak geget jugak ni ehe :)

cik Anggur said...

fateh uwais nie kn...sj suka buat bg org geram tau.....mmmmmmmm stressss

LYAfrina said...

seronok la adik uwais hirup angi segar di pantai

Z@i Z@mR33 said...

Aqil klau buka tingkap keta msti nk jengoi kepala.kdg2 pejam mata smpai lena la

idzwa kamaruddin said...

ahh..comel nyer kamu fateh uwais!kalau aunty pun aunty gigit kamu sebab comel giler..hehehe..

inche hlovate said...

semangat betul uwaiss.. lama tk dtg sini Uwais dah beso hihi

Mummy LiYzA ^^, said...

hai uwais~lmanya xjenguk dia kt sni..cepatnya membesaq~nk masok setahun dah ha..jgn cpt besaq sgt cyg,umi awk tu xpuas g nk men2 gomoi2.. ^_^

aTieYusof Family said...

Salam Kira..amboi Fateh Uwasi klu ada Abi semua abi ye..dukung semua Abi.. haha.. eh! takut kena air laut ke uwais? hehe..Ummi jgn jeles tau! suka budak2 ni bila kena angin sepoi2 tu..
* Kira, akak balik Melaka kg hubby..jauh kot nak jumpe..kira kt Kedah kan? hehe

Mrs. Abi said...

bambamnyaaaa uwais.... geram tengok... nak gigit rsnya pipi tuh!

QasehnyaRania said...

hihi.pandai dia ye..
angin mana blh tangkap sayang..

*alhamdulillah setkat beli laici fresh mmg manis la.siap buat agar2 laici lgi. hihi

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...