Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

08 April 2015

Bahagia

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

macam makin busy pulak dan makin sunyi sejak dah ber PDM ni hewhewhew. minggu yang sibuk dan padat. alhamdulilah sekurangnya takde la melangut merintih bosan sepanjang hari kan hihihihi.....


budak paling bahagia gembira ceria sepanjang abi dah pindah duduk sekali. alhamdulilah hari-hari ada masa yang berkualiti. semakin manja semakin kuat merap semakin jadi kembar siam abi dia. kalau abi hilang dekat mata kemain lagi mulut tu panggil abi abi. kalau ummi takde pun tak lah sampai jadi macam tu. kemainnnnnn lagi dia ni kan. 


dan ummi terpaksa lah jadi watak belakang tabir aje kalau nak merap lelebih dengan abi pun. ehhh!!! hahahahaha :p kehidupan baru macam mana? alhamdulilah kami bertiga semakin bahagia dan gembira. hidup yang takde ujian tu bukan kehidupan namanya. semoga kami semakin kuat dan tabah setiap masa setiap hari. 

moga Allah murahkan dan limpahkan rezeki yang berkat dalam kehidupan kami. moga kami tak lalai dan tak leka dengan segala rahmat yang dah Dia berikan. amin amin. 

ohh ye ada sape mencari perlindungan takaful? suami saya salah seorang agent fulltime PruBSN Takaful. nak tanya pasal perlindungan takaful, takaful anak yang terus boleh savings ke atau simpanan untuk keluarga tersayang bila kita dah takde atau berlaku pape dekat kita nanti. boleh je contact suami saya. Nadzri 011-10952450 atau kalau segan silu boleh je wassap seorang ummi uwais atau pm je kat pesbuk. atau tinggal je number phone kat komen bawah nanti saya wassap awak awak ye. jangan risau number akan diprivate ;)

dan sesejak ada 'kawan' lunch sekali kemain lagi pulak tetiba rasa kekok bila kena lunch sorang diri. kahkahkah ummi mohon jangan nak manja mengada lebih ye :p

12 comments:

cik Anggur said...

subhanallah indahnya adiah Allah bg lepas uji d harung dgn tenang & sabar ~

idzwa kamaruddin said...

alhamdulillah...akhir nyer serumah ;)

Gee Lion said...

suami cik kira area mane? rawang cover tak? ^_^ btw, comel uwais.. lama tak dtg sini.. besar dah dia..

Z@i Z@mR33 said...

Alhamdulillah...lps ni dh leh bg adik plak la#EH

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kira,
Alhamdulillah
keluarga bahagia hingga ke syurga AMIN

aizamia3 said...

macam anak2 akak.. kalau babah dorang balik lambat memasing sibuk bertanya.. kalau akak balik lambat takde pun dorang nak tanya.. huhuhu...

CikSiti said...

all the best to you both=)))

Hafizin Jamil said...

ummi dia pun kena juga manja dan mengada lebih - lebih untuk sekali sekala. haha

Kesuma Angsana said...

uwasi mkn comel ler!

hainom OKje said...

Wahhhh...... dah duk sekali rupanya, nampaknya Fateh Uwais beradiklah nampaknya tahun depan hihi.... Mmg nampak sangat keluarga bahagia tu....terpancar diwajah memasing.

Insyaallah ada rezeki abi tu nanti....

aryan azra said...

alhamdulillah...semoga makin bertambah murah rezeki kira,suami dan fateh uwais ye... terus bahagia, tapi biasalah lautan mana yg tak dilanda badaikan,mcm tu la rumahtangga, apapun ujian dan dugaan maga kita tabah mengharungi

QasehnyaRania said...

yeay. akhirnya.alhamdulillah.tumpang seronok..

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...