Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

23 April 2015

Mamat Cermin

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


rasanya memang kebanyakkan budak-budak usia Fateh Uwais memang sukaaaa sangat tengok cermin kan. ikutkan mil kata jangan bagi dia main dengan cermin. takut nanti kalau dia nampak bayang-bayang dalam air dia ingat itu cermin pergi pegang sentuh dan jadi benda tak diingini pulak huuu. moga dijauhkanlah amin amin

sekarang ni pantang kalau orang puji dia comey ke ape ke bila pakai sesuatu dekat kepala tu mesti sebut "nak nok" nak tengok sambil terlompat-lompat dekat cermin =.= deyyyy ikut perangai sape ni?????


kalau nak ajak bergambar pun selfie je yang dia layan. sebab boleh tengok muka dia dalam tu =..= pantang dapat hp sesape mesti sibuk nak selfie. video pun tak payah la susah payah donlod upin ipin ke boboi boy ke. play je video dia yang ummi duk record selalu tu. diam la kat situ sambil sengih sensorang dia. perasan betoi!!!!

11 comments:

iryanty ahamad said...

nie lah permainan akak masa kecik...dok depan cermin ingat tengah borak dengan kawan kita yang muka sama dengan kita...:-))

comel fateh uwais... :-))

Fiza Rahman said...

Hehehe...dah pandai selfie tu ☺

Putri said...

Suka nyer dia tengok diri sendiri kt cermin..comey jer
cermin kt rumah semua tinggi jadi anak2 x biasa main dgn cermin

aTieYusof Family said...

hahhaa..amboii Uwais suka nengok cermin tu ikut sapo?? umi dia kot..kihkih..boleh geng abg Pa'e lah kuat selfie..:)

eima said...

budak jambu mmg gitu ... die tahu die putih gebu encem mmg nk pandang selalu la

Z@i Z@mR33 said...

iskh...ikut perangai sapa tu?ummi kot?hahahaha

ummi aqilah (LM) said...

Entah la dik, org tua kata x elok nnt sawan la apa la klu budak kecik tgk cermin. Akak bg je ank main cermin. Berkembang kot minda dia tgk muka sendirik sambil pegang2 cermin pelik tak boleh pegang imej tu. dia mula fikir dan fikir..

aryan azra said...

hahahaha...ini memang sama dengan anak dara akak,suka sangat tengok cermin pastu perasan cantik... kalau tanya sapa cantik? laju je dia angkat tangan.

yang video tu pun sama,seronok kot tengok gelagat dorang dalam video tu..hehehe comey sangat kan

** kalau kira nak pakai shawl labuh macam akak tu,kira kena beli shawl yang bidang besar,baru dia jadi labuh..hehehe sebab tu sekarang ni akak buat shawl sendiri,sebab nak pakai ikut selesa kita kan

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kira,
haaaaaaaa
hat ni uwais sama dengan abang fayyadh
gila cermin he3

QasehnyaRania said...

a’aa.mak ciksu pon ada pesan. bukan pesan la tp cuma ciksu terperasan.masa tu ayah ciksu dukung rania pastu sambil tgk cermin.katanya tak elok.mmm, tak tnya pulak sbb apa.

tapi kalau time mandi dpt tgk muka sndiri.dkt cermin kemain seronok lagi rania.

bab tgk video sndiri sama dgn rania.punyalah renyih suka.. hihihi .

Murni Alysa said...

wow berangan jd retis ka..hehehehe

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...