Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

13 September 2011

Aidilfitri 2011

Assalamualaikum semua...

hoyeh hoyeh mood nak hupsate story raya dah datang,orang laen dah lama hupdate story raya la cik kira oihhhhh,... selamat hari raya buat semua.. ampunkan segala khilaf kira..

lets gambar bercakap-cakap...
pestime cukup sume ahli keluarga,, kalau tidak adik keje nye nak pegi kutip raya jer... T.T

 time nie anak-anak sedara tarik muka sebab diorang kena halau.. bunyi macam ramai tapi bila dikumpulkan lima beradik, eh eh sikit jer adik badik kita nie,,, walaupun sikit but i still love all of you so much!!!!

sayang sayang yang tak penat melayan karenah achik depa!!!! ;D
kenalkan diri anda ye sayang...
dari kira Aida Zulaikha, Muhammad Faiz, Nur Alya Qaisarah


tak sempat nak main bunga api dengan diorang... T.T

raya ke 6 baru la nak beraya dengan kengkawan sekolah...
kalau taun2 sebelum nie bukan main ramai lagi yang join, taun nie tinggal banyak nie jer? bersyukurlah dari tak da langsung.. T.T


kalau yg atas tue baru nak starting raya,, yang nie last rumah yang beraya..
time nie pakat masing-masing dah mengantok, mata x larat nak angkat, siap request hidangkan bantal jer... hihihihi..


insyaAllah taun depan kita konvoi lagi erk, mane tau taun depan ada yang bawak suami/isteri and anak-anak pulak... amin....

baby raya pulak kira cerita kan kat sini




sangat geram dengan baby zaim nie, kacukan cina and melayu.. pakcik ckp "ciyu" hihihihihi

...............................................................................................................


walau ape pown raya bersama keluarga tersayang amatlah bermakna, taun nie ramai orang yang bising dengan kira sebab cuti 2 minggu!!... :p


selamat hari raya semua, tautkan kembali ape yang renggang sebab Allah marah kalau kita putuskan persaudaraan.. tak takut ke dapat murka Allah?


time raya lah rasanya seseorang paling mudah menuturkan kata "maaf"


..sekian..

7 comments:

H.J said...

sape baju pink tu..?hehehe

JIJI YU said...

amboi jamil

kiera'sakura said...

jamil, bju pink? nk no telepon die ke? hahahahaha :p

Noor Fatin Nadia Ismail said...

Raya yang best..^^

Abu Huzaifah said...

sgt meriah... :)

kiera'sakura said...

Fatin :-

best best.. hihihi

Abu :-

=)

Ruzzezanie said...

ni mesti jeles sebab aku update dulu kan?hihihi... InsyaAllah, kita usahakan ada lagi konvoi tuk tahun depan ye syg...



* adakah anda bercakap tentang diri sendiri mengenai oerancangan tahun depan raya bawak suami??? hahahahahahaa

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...