Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

29 September 2011

Mama Panggil Balik

Assalamualaikum semua

dari minggu lepas mama tak sihat, and decide ujung minggu nie nak balik kg jenguk mama, tapi...
malam rabu kemarin kira kena gastrik yang melampau-lampau, sampai la tertido..
dalam tertido blh mimpi yang mama datang pelok kuat masa tgh gastrik tue..
huhuhuhuhuhu...
mama panggil anak dara die nie suruh balik cepat rupanya..

Rabu :: Ipoh!!! here ai come!!!


kesempatan nie jugak kira nak ucapkan terima kasih tak terhingga pada yang wish besday kat wall pesbuk, kat inbox henpon kira, yang call, yang post parcel tersangat comel dan menyentuh hati tue ;)



terima kasih sangat2, Allah jer yang dapat membalas jasa kalian semua.. 
terima kasih bagi yang mendoakan untuk kira semoga doa kalian dimakbulkan oleh Allah yang Maha Kuasa.. amin2..



bertambahnya usia, maka bertambah dekat la kita dengan pencipta kita
tak kan kita nak berjumpa dengan Dia dengan tangan dan hati yang kosong..
sia-sialah perjalanan kita dibumiNya jika kosong amalan dan ibadat yang akan kita kendong akan datang..


**saya menangis lagi.... 
InsyaAllah saya berusaha menjadi seindah Bulan...
 

4 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Wahhhhh, sonok aa..

LaDy_aFieFa said...

kak kira!! hepi belated bufday!...xnk wish fb..rmai sgt hihi

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

pewittt incik imam bagi ker tu??

keh3.....

=P

kiera'sakura said...

Nadzri ::

:D

Afifa ::

hihihi.. mekasih dear

GKSB ::

tetttttt~~ :p

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...