Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

04 September 2011

MENURUN

Assalamualaikum semua...

fuhhhhhhh bersawang abih... bapa hari dah x hupdate belog nie...
ade jer idea tapi masa dan kesiputan bb amat2 lah tidak mendatangkan mood nak hupdate belog...

entry raya.. kaming soon... malam nie letih sangat baru jer lepas beraya dengan kengkawan sekelas tadi, kalau taun-taun sebelum nie amat lah ramai, taun nie cuma LIMA orang jer... 
syukur Alhamdulilah sungguhpown macam tue tapi ikatan persahabatan tue tetap terjalin rapat.. cite konvoi raya entry hadapan baru hupdate...
ekceli tengah "menurun" bagi mood hupdate belog datang balik...hihihi

sian kat dia yang kehilangan mood nak beraya, sabar la ye dah tue ujian Allah, saya tau awak redha dengan semua nie, semoga kesabaran awak dan family akan terbalas dengan sesuatu yang indah nanti insyaAllah...

selamat hari raya aidilfitri buat semua...
saya Nur Syakira Yaakub menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf andai pernah mengguris hati sahabat sekalian...
**maaf entry ntah hape-hape =.="

**hati tengah risau andai tiap pertuturan, nasihat, cara dan apa-apa jer yang berkaitan dengan diri kira nie membuat kan orang sekeliling x selesa.. maaf ye... 

5 comments:

Anif Abdullah| AA said...

bukan senang nak bersama-sama ngan keluarga tersayang kan?hehe

Sunah Sakura said...

sian dia kan..

shida anwar said...

auw "dia"..raya sebulan pas ni suh dia raya puas2..

kiera'sakura said...

AA :-

betol.. hargai lah masa ngn diorg ye x... =)

Kak Sunah :-

kan...

Kak Shida :-

hihihihi.. nanti kira smpaikn

Ruzzezanie said...

* sori.aku tak perasan entri ni*

eh, ada DIA la.. dia ada parut tak sekarang???hahahahaa

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...