Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

07 September 2011

susah hati

Assalamualaikum...

dari bangun tido pagi tadi hati kira dah tak tentu hala...
smpi membawak ke petang...

tak boleh jadi nie, kene pegi jugak klinik...
-check pinggang = tekan sana sini
-ditanya buang air kecil lawas ke x = lawas
-check kaki bengkak ke tak = tak

Alhamdulilah dokte kata xde pape, cuma dokte pesan jgn angkat berat sampai sakit pinggang nie sembuh..
dah tue lepas makan ubat, kalau still sakit jugak baru dokte ambik test air kencing..

Alhamdulilah lega sangat bila dokte kata xda pape, dalam pala otak dari pagi tadi dok risau kalau2 sakit nie ada kene mengena dengan kegagalan buah pinggang berfungsi... 
syukur Ya Allah, Engkau tak menguji diriku dan seluruh keluarga dengan ujian yang berat... semoga kesakitan ku ini menjadi penawar dosa-dosa yang lalu.. amin...

**baru jer Allah cuit aku dengan sakit yg macam nie, dah susah hati tak hingga. mcm mana dengan mereka-mereka yang diuji lebih hebat dari aku.. semoga kesabaran dan ganjaran diberikan buat mereka yang sentiasa redha dengan ujian Yang Maha Esa

**syukur juga mereka yang tersayang sentiasa take care pasal diri nie..

4 comments:

Muslimah Optimis said...

alhamdulillah xdak apa2.. kami ni sakit telinga ni malas nak p klinik.. cokte kata kalo sekali lagi sakit (kali ni la) kena refer kat unit ENT..huhu

JIJI YU said...

syafakillah

shida anwar said...

sakit tu nak uji kita Alhamdulillah xde apa2 kan...

kiera'sakura said...

Aimaa :-

jgn la biarkan.. mkn ubt tau, jge diri baik2..

Jiji :-

syukran

Kak Shida :-

Alhamdulilah, xde pape

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...