Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

21 September 2011

Surat Cinta


AMARAN :: entry nie entry geli menggeli, sape rase meluat nk baca blh tekan button X kat atas nun… =)



Awk,awk buat sye menangis..
Sbb sye rase dihargai
, awk x letakkn sy sbg yg kedua,tp seiring dgn langkah awk. Berada dihati awk.
Awk x meletakkn harapan pd sye tp awk ajak sy b'sama mengharap pd Ilahi.

Betol, awk x punya harta yg byk nk dilimpahkn buat sye,
juga x pnye kedudukan tuk dicanang keliling kampung,
 tak punya rupa seperti botak juvana yg skang sye dh admire dia.

Tp ape yg perlu awk tau. Sye terima awk seadanya awk. InsyaAllah dgn ilmu yg awk dan sye ade kita gunakan buat bekalan kebahagiaan kte didunia dn akhirat. Sye bkn hnye nk setia bersama awk didunia,tp sye ingin mnjadi bidadari awk disyurga kelak, insyaAllah.

Awk dan sye.. Ditemukn bukan hanya untuk memberi dan menerima sahaja tp untuk melengkapi sepertimana Hawa melengkapi hidup Adam. Seperti Khadijah yg mnjadi ketenangan Rasulullah. Seperti Fatimah yg mnjadi kekuatan Ali.. Kita x sehebat mereka,tp mereka la cntoh t'baik kita seperti kata awk sebelum nie.

Awk, awk buat sye menangis…
Kerana sye bersyukur sye punya awk,,,
Biarpun kita tatau pengakhiran episode cerita kita suka atau duka,,
tapi semoga kebaikan yang kita kecapi hari nie dapat kita bawak untuk akan datang..

**untung jadi blogger, surat cinta post dalam entry jer…jimat setem.. hahahahahaha :p

**ade tak yang nak trima surat cinta kira nie? 

10 comments:

JIJI YU said...

aisehhh

H.J said...

sape la yang berani nak surat cinta macam ni..?

Ruzzezanie said...

bhahahaa.. yang ** pertama tu aku sukeeee...suka la entri ni syg.. siyes! moga-moga panjang jodoh ko ngn dia dan bersatu kendaknya.. dan moga berkekalan juga.. DOA SAHABAT YANG NAK MAKAN NASI MINYAK KO.

** yang kedua tu.. ko nak aku tlg tag ke??bhahaahhaah

fRaMe+LenSeS said...

Perghhh, surar chenta tu. Agaagagaga

Iffah Afeefah said...

Wah utg la 'awak' tu

nk tag die tak

fRaMe+LenSeS said...

Wahh smpai ke sini ye jiran

kiera'sakura said...

JIJI :: :p

HJ :: ko nk trima x? hiihihi

Ruzz :: insyaAllah.. amin,, xyah tag die tau dh... :p

Nadzri :: yela xkn surat resign kowt.. :p

Iffah :: hihihihi :p

aDisH.sHidA said...

surat cinta dah diterima rasa nyer

kiera'sakura said...

kak shida ::

:p

MR & MRS MAKMUM said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...