Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

12 June 2011

Da Best Memory Contest

Assalamualaikum....

setelah ditag sendiri oleh tuan tanah Secebis Bingkisan, maka dengan ini kira pown akan turut sama merajinkan diri join contest yang dianjurkan nie..

firstly follow diorang..
DONE

second, tepek banner


DONE jugak

third, letak gambar yang menyimpan memory tersebut dan ceritakan cikit ape yang kenangan nye...


lokasi :: penang

agenda utama :: majlis perpisahan adik badik KBU .. onie, erika and tatia..

apa yang kenangan nye? tengok tue semua pakat pakai bju kurung/melayu..
memang respek semangat kesukanan  persepakatan adik badik KBU nie..
buat la event ape pown, mesti bersepakat semuanye..
tagline KBU "we are family"
jadi bila dah family mesti la kena bersatu hati kan? alhamdulilah buat masa laa tak ade lagi adengan gadoh madoh , tarik2 rambut, semua dalam keadaan baik2 belaka sebab diorang nie semua pandai jage diri dan jage hati adik badik yang laen..

eh kena cite pasal gambar lah!!
okey okey...
mase farewell tue memang tersangat happening, bbq dengan depa, yang bawak makanan dari rumah pown ade.. serius semua makanan tue teramatlah sedap sampai sekarang terasa rasa lagi semua makanan tue.. huhuhu

semua sempoi sampai terhasilnya gambar2 yang sangat happening contohnya gambar kat atas tue, nak tengok yang laen2 klik kat sini...
ape yang kira nak tekan kan kat sini...

KBU bukan sahaja kenangan termanis yang kira ade bahkan KBU dah menjadi sebahagian dari diri kira..
doa kira, semoga ukhwah yang terbina antara kami akan berpanjangan hingga ke taman-taman syurga, semoga Allah memberkati persahabatan kita semua..
sama-samalah kita membaja persahabatan yang terbina ini agar ia nya terus mekar dan berkembang.. 

love all my adik badik....

banyak lagi cerita pasal KBU dalam blog kira...
rajin2 lah diri mengexplore ye.. hihihihihi...

korang pown mesti ade da best memory yang nak dikongsikan, jom reramai klik kat sini...

eh lupa kena tag...
tag kat photograher lah, depa mesti ade banyak nak share... =)






No comments:

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...