Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

23 June 2011

Kau Buat Onar?!

“along saye calling”

Kira :: Assalamualaikum,, hello long

-senyap, dengar kawan-kawan ofis die jer bersembang-
-picit butang END CALL-

“along saye calling”

Kira (monolog) :: die nie kalau byk sgt kredit tue baik share dengan aku nie jer, ade lak nak ajak aku main miscall2 macam nie..dah la aku banyak keje nie..

Kira :: Assalamualaikum… along oii along kamu nak ape call aku nie?

Along :: walaikumsalam,,, aku tak dengar pown suara kamu tadi?

-pulak dah banyak la die punya x dengar dah serupa tarzan jer aku jerit tadi-

Along :: ira, nie ha kenapa enpon aku bila call die x bunyi lagu dah.. die bunyi tichk tichk jer…

Kira :: kamu padam lagu die kowt… nanti la aku call balik aku sibok nie…

-lepas lunch kira pown call la along kira nie balik-

Along :: anak kamu nie la yang padam semua lagu dalam telepon aku,, xde satu dah pown lagu nye.. apa geleng-geleng..

-bila pulak aku geleng nie,, kowt ye pown aku voice call jer,, xpulak aku buat video call-

Kira :: bila aku geleng?

Along :: anak kamu, si alya nie.. kamu la nie yang padam semua lagu dalam enpon ibu..


Nie la budaknye yang telah membuat onar dekat henpon along kira merangkap ibu die…

“achik2 bangun lah, tangkap lah gambo adik nie kejap, lepas tue adik janji adik tido”


12 comments:

kokser kokdam said...

eheh.. piiiissss...

kiut budak tu

JIJI YU said...

ahah..aku pernh kena tapi mesej..habes adik aku delete mesej aku..ceyt..

shat said...

adik2 memang perlu di awasi sentiasa. kan? eh comel gilak header awak sukaaaaaaa :D

Abu Huzaifah said...

hoho.. pndai die belek2 dlm hp ye...huhu

emeera asnary said...

ade org nk hack blog kamu, jejaga yekk,, hehe

btw, dah follow kamu ! =)

Muhd Fadil said...

thick thick bunyik enpon. truut truut bunyik enset. hehe

kiera'sakura said...

kokser ::

kiut kan mcm achik die nie? lalalalala :p

kiera'sakura said...

jiji ::

tue mesti msg ko ngn pelangi yg ko simpan lama2 dlu kan? hahaha :D

kiera'sakura said...

shat ::

hihi,, terima kasih awk.. :D

kiera'sakura said...

abu huzaifah ::

hihi.. tue die maen tekan2 jer tue.. skali tekan yg mengena.. hihi

kiera'sakura said...

ameera ::

hah?! yeke? cm ner tau nie? takut aihhhh.. anyway thanks follow sye..

kiera'sakura said...

fadil ::

treet treet bunyi ape lak? hahaha :p

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...