Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

28 June 2011

Meet-Up KamiBlogger Utagha

Assalamualaikum….

Baru hari nie ade masa nak cantum-cantum gambar, nak story kisah meet-up adik badik kami blogger utagha… tue pown draft time malam, kalau tak, ntah bila baru kira nak update story pasal nie.. ampun… hihihi..

Okeh let picture talk!!!!



I – abis main bowling, abis main tembak-tembak, WAJIB lah pose kat tempat bowling kan..           sape menang? Haish pandai-pandai la korang explore entry2 depa nie nanti erk.. =)

II – love this picture so much.. ade value die yang tersendiri.. kelipop kelipop tengok picture nih!!...

III – kami blogger!!! :D

IV – love this one also… sayang semua… ^_^

Sesi memperkenalkan diri!!!



I – shawl biru : Kak Shida , yang shawl hijau : Jusiza , yang shawl merah : Munet , yang tak pakai shawl : Ishak , yang tudung pink : haish x payah kenalkan lah, muka die jer penuh dalam entry nie … :D

II – Jusiza sekali lagi : baju hijau , Erin : baju merah , Mastura : baju putih…

III – dari kanan kenalkan diri anda.. Minerelisme, Pakcu Sofi, Remaja Boroi, Kiera’sakura , Gadis Kampung Separa Bandar, Mikro Tak Berapa Mikro, Kokus Memang Kokus, Jusiza, Cinta Itu Tulip…

IV – okeh dah penat buat ice breaking,, dah jadi tea ice pown bak kata Ishak

Lihatlah gelagat mereka…



I – Kumpulan Tak Perlu Kata Apa-Apa (memang tak terkata pown,,hihihi :p )

II – waaaaaaaaaa sweetttttnyyeeeee

III – owh tadi die xde,,, meyh kenalkan, Naim : die ade lesung batu dalam gila okeh that’s why ai pown kena ade.. :D

IV – okeh2 Kak Shida pown ade lesung batu tapi sebelah jer… :p

         tertinggal lagi sorang adik ... belog budak sekolah



Alhamdulilah, ukhwah yang terbina antara kita masih lagi terjalin rapat.. terima kasih kerana kalian semua menjadi sebahagian dari diri kira.. kalau dulu kira rasa alone kat sini tapi kini kira ade semua adik badik yang tak pernah pentingkan diri sendiri.. semoga kita semua sentiasa bawah redah ilahi..

Jage diri, jage kesihatan, kelipop kelipop, Assalamualaikum….

**pakai wifi je selama nie, skang fb dah kene block.. tunggu beruk kira jadi beruk dewasa lepas tue baru sambung bergeli2 dalam fb balik… =)

***semua gambar diambil dari mereka-mereka yang diatas nie..

3 comments:

Abu Huzaifah said...

best2... hoho... :)

aDisH.sHidA said...

akak ada 2-2belah jugak la...lesung batu kat pp ni....

comey nyer akak dok atas riba gk

ain revival said...

fuyyooo! bergather2 ek korang..best oh~

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...