Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

12 June 2011

Kira nak Kawen?

assalamualaikum...

menunaikan janji setelah membuat perjanjian di entry ini
walaupown agak terlewat tapi janji tetap janji...
macam2 jawapan yang kira dapat...

yang kate kira nak kawen dah/gambar perkahwinan idaman/dah bersedia nak kawen/orang masuk minang :-
dialah pelakon, Pencinta roti gardenia, tuan kura-kura kembar, header die kekasih kira(baru jer declare), tengah cari calon suami, die suh kira carikan :p , xmo join wordless wednesday katenye....

hihihihi... macam2 la korang nie.. korang doa la erk.... semoga dimakbulkan...

adik yang sentiasa dengan kasih sayang and kecik beso nie kate kenduri kawen

pokodot comey background lak kte tue gambar asyraf sinclair ngan bunga citra lestari kawen

presiden group yang pom pom nie lak kte dah halal buleh tangkap gambo peluk-peluk

gambaQ kartun kata kembo nie... jawapan telus mulus... hihihi

yang sebenarnya.. gambar tue terhasil sebab kira lapaq (teringin nak makan) nasi minyak + aym masak merah + jelatah kenduri kawen..
ade jer yang ajak datang kenduri depa kat sini, tapi depa wat kenduri time weekday kira mane boleh nak pergi... huhuhuhuhuhu...

**ade sape2 nak ajak kira pi kenduri depa x? :p

6 comments:

fRaMe+LenSeS said...

ahahahahahahahahahahahhahaha. see.. see.. ai teka betoi.. :P

Hazwan Fadzil said...

insyaAllah...

JIJI YU said...

hurm aku tak paham ni

kiera'sakura said...

nadh :: hahaha,, ye ye yu teka betoi :p

hazwan :: terima kasih .. =)

jiji :: ntah aku pown xpahm... blh jwb tera tue? hahaha

Muhd Fadil said...

hang nak kawen dah kan? ondaway kan hari hang nak kawen? ai tahu la... ai ade geluk jampi tau.

kiera'sakura said...

fadil :: pandai btol la ko nie penyu.. hakhakhak :p

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...