Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

16 June 2011

In Love Again!!!

Assalamualaikum....

wahhhh in love dengan sape pulak kali nie?
sebelum korang serang kira tanye sape lak kali nie...
jom kite layan gambar-gambar best bawah nie dulu...

love this so much

also this one


landscape, human, splash, mikro etc...
serius kagum.....


awesome!!!

laaaa tak tau lagi kira in love dengan sape?
kira in love dengan hasil kerja adik kira nie lah...
sangat cantik, awesome, 

nak tau sape tuan punya gambar nie sila rajin-rajin kan diri click bawah nie..

Nadzli Azlan (facebook tempat favret die lepak)

SpexSphotography (page die, sile like!!!)

Reaching To The Skies (yang nie kalau nak tau LEBIH pasal adik kira nie ;p )

ohhh lupa nak habaQ, Nadzli nie jugak ade talent ambik gambar weeding,,, nak contact die sila click facebook beliaw kat atas tue...
jangan deal dengan kira!! kira xtau pape... hihihi

ape lagi, gi terjah link yang kira bagi tue, banyak lagi gambar die yang awesome dalam tue...

**adik lupa nak habaQ, akak Ctrl+C , Cntr+V semua gambar tue.. hihihi.. maaf ye dik.... =)

6 comments:

JIJI YU said...

ehehe..aku dah tak minat dah gambor2 ni

ain revival said...

wahhhh..nice pict..pmndanagn y sgt indah~

efa said...

terbaik gambar2 dari nadzli ni efa pon suka gak tgk shoot yg dya ambik lawa2 hehe

nadzli azlan said...

terharu ngat aih ! T.T

kiera'sakura said...

jiji :: yeke x minat bergambo? mcm x caye je aku..hihihihi :p

ain :: kan kan cantik kan..

efa :: akak in love teruih..hihihi

adik :: akak ikhlas.. =)

'CikMimiEy' said...

nice lorr pemandangan tuh ..huhu ~

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...