Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

29 August 2011

Maksimumkan Masa Bersama Tersayang

Assalamualaikum....

jarang sangat online pesbuk dan update belog bila dah sampai ke kampung halaman... bukan apa, nak balik ke ipoh nie pown bukan senang..
bila dah ada kat kampung kalau boleh nak manfaatkn masa bersama keluarga yang tersayang.. qado balik semua masa yang terlepas sebelum nie..
semalam ade terbaca sorang kawan pesbuk post pasal manfaatkn masa bersama keluarga.. tapi lupa dah siapa die, lupa nk print screen.. tekan like jer..
apa yang die kata tue betol..
 kalau balik kampung dengan alasan nak bersama keluarga tapi 24jam kat kampung tue dok on9 pesbuk, hupdate entry.. mane pointnya yang kata nak bersama keluarga kan?
ibu dan ayah menyambut kepulangan anak yang dirindui dengan senyuman yang mekar dibibir dan doa yang merimbun agar anak tersayang pulang dengan selamat...
apa la salahnya korbankn sekejap masa bersama BB tersayang tue kan..
bukan tak boleh on9, boleh tapi minimumkn masa bersama lappy , maksimumkan masa bersama family..

pesanan untuk kira sendiri dan semua....
maaf jika ada yang terasa... 

..wasalam..

2 comments:

JIJI YU said...

bile lg kan nk dok ngn family

kiera'sakura said...

kan jiji.. =)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...