Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

02 November 2011

Super Duper Cantik!!!

Assalamualaikum semua...


Alhamdulilah masih ada lagi insan yang teringat nak beli souvenir kat kira bila diorang holiday ke mana-mana... 


meyh nak share dengan semua souvenir apa yang kira dapat dari mereka-mereka nie...



yang nie selfmade by kak Shida...
sangat super cantik lahh!!!
ritu teman kak shida pi cari tisu bercorak die kat area penang, katanya salah satu tisu tue ada bunga sakura!! 
huwaaa mcm mana blh x perasan nie.. T_T

btw thanks a lot kak shida sbb bagi decoupage yang super duper cantik nie!!!
kalau nak order kat die blh klik link die kat atas tue ye...


yang nie pulak dari kak Rozainie, boss PPK kuala ketil..
sangat comel souvenir nie, 


design yang nie pown sgt super cantik!!!
dari kak Lin and kak Yan, part of my GBJ


nampak sedap pulak stoberi nie.. hihihi
dari kak Ta yang keje kat PPK sg. petani
katanya masa die pegi cameron ritu teringat kt kira yang kat sini tue belikan tuk kira stoberi yang lazat nie.. =)

Alhamdulilah syukur dalam ada yang membenci mencari pasal. masih ramai lagi yang menyayangi... bersyukur sangat-sangat...

**meyh baca kolaburasi jejiran kat sini dan sini


**masih  simpan gift yang dapat tempoh hari...

10 comments:

JIJI YU said...

hamboi..wat untuk aku satu

Iffah Afeefah said...

wahhh sukenye

kak shida mmg kretip

ritu ade gak die beli tisu

cantikkkkk jeles sgt2=P

shahjiehan said...

amboi..comeyyy

aDisH.sHidA said...

kiera......sebagai tanda ingatan kita pernah kenal n shpg sama2....thanks temankan akak aritu....

bila tengok bunga sakura terus teringat nak wat utk kiera....sunah akak dah bg ala2 header dia....

budak penjara said...

yg love tu cntik..nk atu leh??haha

Daddylicious said...

ramainya org yg sayang...

fRaMe+LenSeS said...

untunglaaaa

kiera'sakura said...

Jiji ::

arghhh xdak masa!!! :p

Iffah ::

kan, klu akak yg buat mau nye comot menda tue..hihihi

SJ ::

sgt2!! :D

Kak Shida ::

thanks sgt kak... :D

budak penjara ::

tak boleh!!! :p

bro reez ::

alhamdulilah :D

Nadzri ::

werrkkk :p

Sunah Sakura said...

waaaaaaaaaaaaaaa~ cumil!

Ruzzezanie said...

kak shida bg tu cantik!!!!

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...