Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

30 November 2011

lepaskan kerinduan

Assalamualaikum semua

*******
kira :: mama, makcik ada kt rumah tak? ya rindu zaim la.. tgk nie rndu smpi buat gmbr die jadi wallpaper..

mama :: mama call dah, makcik ada kt rumah. jom la klu nak pergi..

siap-siap terus ke rumah makcik dgn mama..

siap sedia nak menggomol zaim!!!

tersandar kegirangan lepas kene gomol,, hihihi :p

kira :: mama tengok nie die buat perangai (zaim tundukkan badan and muka die x bagi kira gomol dah)
mama + makcik :: hahahahaha, tue la sape suruh kamu kire nak cium die jer..


walau dulu pernah terpalit satu titik hitam,
lupakanlah kesakitan dan kesedihan itu,
kerna memaafkan dan menerima kemaafan itu adalah
satu kegembiraan dan keindahan yang tak terluah dek kata-kata.
itulah nikmat Yang Maha Kuasa



 

11 comments:

CYCY's AMIRUDIN said...

kak kira,knapa comel sgt baby ni ?

efa said...

waa comey sgt eh geram!!ahaha

Iffah Afeefah said...

sgt comel

sekian

budak penjara said...

bulatnya..geram nk cubit gigit..hehe

sergeant keroro said...

comel jek, hehe XD

Cik Bhulat said...

comel..bulat nya bbay tu =]

ciK LyndaWawa said...

tembamnye anak dalam ni..=]

iedchan said...

comeynyeeee..geramnye tgkk..hehhe
rase nak cubet...:)

Paradise Gal said...

comel baby nye.. :)

fRaMe+LenSeS said...

untnglahhhhh....

Ruzzezanie said...

wey, comey gilee zaim! kemain bulat!!!! geram gila aku!

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...