Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

13 August 2012

"segmen di mana anda beraya tahun ini bersama phat corner"

Assalamualaikum dan salam sejahtera

pagi nie dah decide nak setelkan semua contest yang di tag... adik sorang nie rajin sungguh mengetag akak dia nie.. xpe la demi adik akan akak turutkan #SambilKuisKuisPasirLaut tapi maaf dik sayang, yang lagi satu segmen tue dah tutup kan? x perasan tarikh tutup dia huuuu


sesape yang nak join boleh klik banner.. klu tak boleh klik banner klik sini.. phat tanya raya mana taun nie.. omaaiii sebenarnya soklan nie la yang paling saya menyampah nak jawab dekat ofis nie sebab ofismate semua pulun dok tanya soklan yang sama setiap tahun.. padahal bukan tatau saya masih bujang belum bergelar isteri orang... kalau taun depan tanya logik la jugak.. haaaaa kan dah berletiaq.. maaf maaf huuuu

taun nie memandangkan masih memegang status belum berkahwin.. ada satu kampung je yang saya boleh beraya.. Kampung Seri Klebang, Perak Darul Ridzuan.. insyaAllah khamis nie meluncur lah saya bersama Nurul Iman membelah lebuhraya utara-selatan.. wahhhh tak sabo nak masak lemang rendang kuah kacang... opsss rumah saya takde ketupat ye, anyam daun nyor x siap2 kihkihkih 

#aci x kalau ada yang tanya raya mana lagi saya tunjuk entry nie? :p

#ada lagi satu contest nak kena buat nie =.='  

2 comments:

kay_are said...

aku tengok ko kne tag 11 kali.. so mohon wat lagi 10 entri.. sekian time kasih =P

walaupun aku dok perak, aku tak tau kg seri klebang tu katne.. @.@

Pokok Manggis Depan Rumah said...

hati2 balik raya nanti..
semoga selamat di perjalanan :-)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...