Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

13 October 2015

Sample Huggies Free

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera



marilah kita memintak free sample Huggies pulak hewhewhew. pernah je pakaikan Fateh Uwais huggies. tapi huggies yang biasa atau pants tu je. itu pun bila nampak ada offer. hewhewhew. huggies pants memang biasa buat offer pek ekonomi. dalam satu beg ada dua pek dengan harga istimewa, maka marilah berbelanja dengan bijak. 


bagi saya huggies ni ok je. takde bau busuk bila poo poo anak dah banyak. tak bocor. takde ruam merah. harga pun kadang mampu milik bila offer. dengan Fateh Uwais kiranya serasi la jugak selain Drypers yang memang dia pakai dari baby born tu. cuma ada satu masalah je dengan Huggies. cawat pendek. masa dia pakai size M dulu kena pakai size L pada dia. tapi untuk pants boleh je pakai ikut size sedia ada. 


bila belek-belek rak pampers ni nampak jugak Huggies Ultra kaler hijau. tapi sebab harga dia mahal lagi maka tak payah la buang masa belek-belek hahaha. cuma masa mintak sample aritu ada dia letakkan Huggies Ultra ni dalam list. terus tick dan mintak. nak tengok apa beza hijau dengan biru ni selain beza warna. 



rupanya Huggies Ultra ni special sikit. dia ada petunjuk kebocoran. nampak tak awan-awan tu. kalau tak nampak kejap ek. nak upload lagi satu.


asalnya awan-awan tu berwarna kuning. nanti bila pampers dah penuh dia akan bertukar ke kaler biru. bila dah tukar kaler biru maksudnya dah tiba masa untuk tukar pampers anak tu. takde la terjadi pakai over limit masanya kan. hihihi. ummi teruja ok nak bagi anak pakai Ultra ni. bila dah tukar kaler biru cepat-cepat lari bawak tunjuk kat abi. chiwi. hahahahaha :p


post signature

14 comments:

Nieyl said...

Singgah pagi...:)

Shahida Dzulkafli said...

Wah.. senanglah dengan adanya petunjuk awan tuh..

cik Anggur said...

mcm mana kira mintk smple?

eima said...

beshkan free sample ni ...kite pun suka jg ...hehehhe

aTieYusof Family said...

Bagus juga Huggiest ni kan Kira..sebab warna siap bertukar bila pampers penuh..menyenangkan ibu bapa ..
abg Pa'e tak pernah cuba pampers ni dulu..

zai zamree said...

dl aqil pkai gak huggies tp peha dia sendat...Aqil peha besar...hihihi

tiga lalat said...

wahh bestnyer dpt free huggies diaper tuuu., ;p

juicy X said...

HAIH TWRUJA PULAK BAB BLH TUKAQ WARNA NI

Siti Yang Menaip said...

menarik la boleh minta sample..
CT suka iklan mami poko ehehe..

Cik Ash said...

Kalu ada anak best mintak gak ni

QasehnyaRania said...

cewi tu tak tahan hihihi
menarik
pnh gak pakaikan huggies
skrg drypers pilihan utama

Dunia Zumal said...

Wah siap ada petunjuk kebocoran yer

Amanina Mads said...

takdo anak lg xboleh nk membeli. hahaha

LM said...

Ooooo camtu ye nk tau dh penuh dipersnya

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...