Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

22 March 2011

Aku dah jumpe pakwe baru

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


psss korang korang.. aku nak gitau aku dah ade pakwe baru,,,,
bukan MA,,, tapi yang laen lah....

yang baru nie memang buat jantung,hati aku melompat-lompat la tiap kali tengok renungan matanya...
siap pakwe baru aku nie keluar kat tv lagi...

kalau korang tak nak kenal dengan die sekalipown aku still nak tempek gambo die dalam nie

~
~
~
~
~
~
~

tadaaaaaaaa ~ ~

nama :: boboiboy
kekuatan :: petir, tanah dan angin

pakwe aku nie dibantu oleh kawan2 die yang laen.....

ok meyh aku kenalkan satu persatu

lelaki baju kuning tue

name :: gupal
kekuatan :: menukar sesuatu benda kepada bentuk laen

yang pakai tudung

name :: yaya
kekuatan :: boleh terbang dan akan menjadi agresif bila allien depan mata

yang perempuan lagi sorang tue

nama :: ying
kekuatan :: boleh berlari laju


yang nie pulak tok kepada pakwe aku tue

name :: tok aba
keistimewaan :: pandai buat kopi dan ada "tok aba's kopitime"

aku memang dah jatuh jantung la dengan boboi boy...
korang tunggu depan tv tiap hari ahad pukul 7.00 malam....
lagi pasal pakwe aku kat sini dan sini dan jugak sini

ade sape2 nak bagi patung muka pakwe aku nie kat aku tak? hohohohohoho


2 comments:

zuhaiza's cheese tart said...

suka jugaaa

fRaMe+LenSeS said...

nadh nk yaya.. sng.. ira buli ja dia backng.. hihi

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...