Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

28 March 2011

gathering kami blogger utagha

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

walaupun dah lewat dua hari tapi still nak post entry pasal gath hari tue...hohoho

Tempat kejadian :: tanjung asam, pulau pinang
Hari kejadian :: ahad, 26 mac 2011
Motif kejadian :: gathering kami blogger utagha

Perjalanan ahad lepas mmg mencabar keimanan dan kesabaran kami semua, sementara tunggu liza, nora, kak ciput and munet dari perlis hujan turun lebat yang amat,,,

Tunggu kak shida, ady soleh, wany, anith shaha shan and anith abil shan, kat pendang

Jumpa papa khai and family, isma, elly, and ciklie di tol sg. Dua untuk diambil oleh nadh, nazli, onie, Erika, dan tantia bulat di hospital seberang jaya.

Seterusnya berkumpul di usm penang.. ok ramai sgt sampai aku tak tau nak tag kat sape… sory guys…. Taip kbu jela erk.. .semua termasuk sekali….

Dalam hati jenuh doa bagi la ujan berenti sekejap,,, lancarkan lah majlis kami, berkhatilah majlis kami… tapi rezeki kami hari tue, dapat je khemah sewa terus ujan trun selebatnye…


Sesi membukus hadiah oleh antara geng perempuan kbu… x ingat nama depa sape…hehe


Kesian kat adik2 dari umah ank yatim tue datang dalam hujan, makan dalam hujan tak dapat nak beramah mesra sangat… yang kiri aku tue anak yatim nye,, nama nye raihana.. yang sebelah kanan tue ifah….


Sumbangan untuk anak2 yatim 










thanks kat semua yang sudi melayan budak garang nie...
best kawan dengan korang semua...
semoga persahabatan kite kekal selamanya...
amin.......

6 comments:

mikro_kokus said...

Aksi Kotak beracun x dak gambaq ka...? :p Penyu..oh..penyu hehe!

fRaMe+LenSeS said...

Penyu yang beruntung. :P hahah

efa said...

melepas semua games haha sobsob balik awal hehe ada pic km lak eceh :)

JIJI YU said...

gile meriah nak mampat..ehhee

sasa asya said...

bestnye....:)

juicy X said...

gambaq cek ada,yay!!!

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...