Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

27 February 2011

aku balas balik

Assalamualaikum....

tengok tajuk tue? xde pape pown ira just nak review balik blog kawan2 yang dah tolong review blog ira,,,
macam peribahasa yang glamer tue "org berbudi kite berbahasa"

ke garisan sedia mula!!!! teringat time nak lumba lari kat sekolah dulu, kadang2 tue cikgu belum sempat sebut mula lagi dah ade yang pecut sepantas kilat, time tue ira mula la gelak mendajal kat orang.. hahaha.. 
ok back to the top....


nikname :: bunga idaman mutiara syurga atau lagi ramai yang kenal dengan sunnah muhammad
memiliki perasaan yang sama iaitu suka  kat bunga sakura


nikname blog :: sasa sya
ade sekor kucing yang bernama kunyit


nikname blog :: hafiz rahman
pengsponsor idea tuk design shirt KBU


nikname blog :: frame + lense
suka usik die kat kbu... hehehe

ape lagi,,, gerak gempur ke blog diorang cepat!!!!
ape ape pown nak ucap trima kasih kat diorang yang sudi review blog ira yang tersangat la kerdil nie...
pada sesape yang ade review blog ira tinggalkan link erk, kadang2 ira nie suka dapat penyakit pelupa, hihihi
thanks jugak kat korang2 yang sudi follow, komen, membaca blog ira nie....
tak tau nak kasi ape kat korang,, cuma boleh doakan moga korang akan berjaya dengan ape yang korang impikan.. ampun maaf kalau ade kata2 dalam blog nie yang menyentap perasaan sesape.... 
ira hanya insan biasa yang pasti buat salah.....
pada yang follow ira tapi ira tak follow balik tue, bukan ape, tapi ira tak jumpa sign board gi blog korang,, plesss tinggalkan jejak.... 
semoga jugak ikatan persahabatan yang terjalin antara kita semua tak kan putus ditengah, didepan mahupun ditepi jalan....

eh eh pasal pe ayat tue macam emo jer? nie tak laen tak bukan pasal sindrom cuti semalam tak abis lagi la nie...hehehehe....

sekian

yang baek tue datang dari ALLAH SWT yang buruk tue dari ira sendiri

4 comments:

sasa asya said...

assalamualaikum..^________^
alololo sweetnye die..thankx darl.

JIJI YU said...

muahah..aku ase ko akan semakin maju menapak kehadapan..

kiera'sakura said...

sya :: small de pieces.. hehehe

jiji :: thanks ji,, ko pown byk tolong aku...

rozssalovepink said...

done jd follower .. :D selamat berbloging :)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...