Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

21 February 2011

sangat kecewa dgn perangai kamu nie....


Assalamualaikum....

semalam server tenet kat ofis aku nie problem
kenapa aku kalut fikir pasal tenet ofis? yela aku jumpa korang semua dengan tenet ofis la, aku kan kedekut nak pakai bb nie.. hehehe



bila tenet down dengan aku sekali rase down..
nak bukak sahabat blogger x boleh, nak sembang dengan kami blogger utagha payah,, 
nak bukak blog korang lagi la makan mase ,, nak coment lagi la x boleh sbb aku x blh baca ape yang korang tulih tue......

hah! macam gambar kat atas tue la aku rase, kusut kpala aku...


ade gak la aku rasa nak buat macam nie semalam tapi kang bukan tenet buleh ok pown silap2 aku dah naek segan nak jumpa korang yela gigi aku dah luruh.. kang jadi nenek tua sebelum usia pulak aku,, dah x boleh nak posing tayang gigi... hahahaha

tapi hari nie.. hari nie aku dah boleh bergumbira sebab server tenet aku dah up balik...
thanks to technician it kat ofis aku nie... 
jadi hari nie aku nak marathon ke blog korang,, lepas dendam x dapat drop komen semalam.. hehehehe...
dah dah x boleh tulis panjang2...

sekian.....

yang baek itu sesungguhnya dari Allah dan yang buruk itu atas kesilapan manusia sendiri

10 comments:

fRaMe+LenSeS said...

selamat membalas dendam cheQ.. ;) hihi.. ada2 je la kamu nih.. igtkan marah apa la tadi.. ;)

Are-Gya said...

tajuk mcm org putus cinta..huhuhu

sasa asya said...

tau xpe.mcm putus cinta..tp ??
hehe kelakar lah

kiera'sakura said...

nath :: hahaha.. marah la tue,, ngn tenet.. hehehe

are - gya :: ptus asa jer,, tgu loading pnye lame last2 kuar eror.. sobsob

sasa asya :: hehehe.. xnk ptus cinta ngn tenet lg.. hehehe

sasa asya said...

kiera kene syg2 tenet tu..jgn marah2..
hehe

kiera'sakura said...

sya :: xnk!! t kene kawen ngn tenet.. xnk2.. hehehe

JIJI YU said...

ehhe..ko lagi nazak dari aku ni..siap gian nak komen..ahaha..

JIJI YU said...

aku tag hang..buat jgn tak wat..ehehe..

http://nesloo.blogspot.com/2011/02/give-away-dari-magrib.html

man yusoef said...

blog ko ok!! url blog ada...haha...cube check aku punye plak..hahaha

kiera'sakura said...

jiji :: hahaha.. blas dendam beb xdpt komen smlm... hahaha

aku jawab dah tagged ko tue.. hehehe

man :: ko pnye pown ok.. ce cek aku pnye plak.. hahaha.. gle smpi ble pown x abis.. hahaha

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...