Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

28 February 2011

Gila Kategori Ape Agaknya Nie?

Assalamualaikum….


Entry time blur kat ofis

Donat :: eh ade orang gila lah!!!

Donet :: sambil pandang bangang bengang, kau ape hal org gila?! Kau yang gila.

Donat :: mane ade org gila mengaku diri die gile net,,, hahaha

Donet :: kau jgn cabar kejantanan aku nat, kang aku campak kau dalam hospital org gila tue baru kau tau!!

Donat :: sambil pandang sign board Hospital Tanjung Rambutan depan pintu masuk  Eh donet, bukan kite berdua dah memang duduk kat sini dari dulu ke?

Soklan aku :: cuba teka sape yang gila? Sape2 pown blh jawab… sila-sila nak bersila sambil
jawap pown boleh jer…

7 comments:

fRaMe+LenSeS said...

ni mesti tukang yang menaip ni.. tetttt~~ :p hahahahha

aDisH.sHidA said...

ari jumaat akak g tanjung rambutan

JIJI YU said...

aku ok

sasa asya said...

mestilah due-due gile..
ade ke patot cakap kiera gile..
kan kiera..ish

Farhana Sahri said...

naik gilak pikir jawapan..hahahaa

kiera'sakura said...

nadh :: huik.. lastik kang nk? hahahaha

kak shida :: awat? nk lawat donat ngn donet ke? hahaha

jiji :: bgus2,, alhamdulilah

sya :: ye tepat sekali..hehehe

farhana :: adakah? hahahaha

aku HaniAsyira said...

dua2 yg.......

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...