Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

24 February 2011

korang nak tau tak? sini sini kalau nak tau

Assalamualaikum….

sumber :: jiran yang bernama mr.google

Untuk seteru aku (perempuan lah tue) korang ade secret admire/stedy bf x? tapi nak buat die jatuh cinta/lagi jatuh cinta kat korang?aku baru dapat info nie, jom2 kte share, aku x kedekut pasal ilmu2 nie…

  •          “Be yourself”, senang kan faham ayat simple tue, x perlu korang transform jadi siti nurhaliza ke, redmummy ke, liyana jasmay mahupun syakira yaakub eh yang kau nak prasan nie kenapa kira?
  •          Cuba jadi bayang2 die tapi jangan lah pulak korang ikut belakang die sepanjang mase tapi try tarik perhatian die, sape tau dgn care tue die akan sedar kewujudan korang.
  •          Sms,mms,call,ym,fb,webcam,twitter dgn die sepanjang mase? Oh no no no.. korang just akan buat die bertambah rimas, ape kate maen tarik tali dgn die,xde lah nanti die kate korang gelojoh pulak, xpown tarik tali dalam tepung,tepung x selerak tali dapat,,,,,, eh eh bukan2 yang tue xde kene mengena dgn entry nie.
  •         Cari sense of humor dalam diri korang, kalau serius sangat takut die bosan & say babai kat korang,, eh jangan sampai jadi mcm tue.

·         Ingt!! gaye kartun dalam tv cakap jangan gelojoh sangat tunjukkan perasaan korang tue, korang kan memiliki adab sopan santun yang tinggi, gunakanlah keayuan korang tue.

Zaman sekarang tak salah perigi cari timba kan? Tapi jangan sampai tindakan korang tue akan memalukan diri korang sendiri,,, ape ape pown berfikir sebelum melakukan sesuatu tindakan.

Wish u guys luck ok…..

Yang Baek Itu Dari Allah Dan Yang Buruk Tue Dari Aku Sendiri Yang Menulis Di Blog Picisan Nie

4 comments:

fRaMe+LenSeS said...

wah... perigi (ira) nak cari timba yek? tape2.. nt nadh tlg post air keyh? :p

JIJI YU said...

mmg aku ayu..ahah

Mia Liana said...

tak kisahlah zaman sekarang... perigi cari timba... yg penting suka sama suka..


p/s: mia dah follow blog ni.. salam kenal...

kiera'sakura said...

nadh :: post2.. air kt sini mahal.. hehehe

jiji ::wah anda seorang yg ayu? nk ngorat cik ayu buleh? wakakakakaka

mia liana :: kan? klu hati dah berkenan berani2kan lah diri tue.. hehehe

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...