Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

21 February 2011

"Give Away dari Magrib!"


assalamualaikum....

eh eh aku ditagged lah.. oleh sape? budak yang makne name die kekasihku kesayanganku
xtau lagi sape? ala blogger yang letop pom pom tue,, xtau gak? ok aku gi tau.. azizi a.k.a neslo

jiji aku korban balek lambat rini nak jawab tagged ko tau dengan harapan abang hensem kat atas tue kasi hadiah kat ko....

sory kt abg ensem atas tue aku xtau name ko,, aku panggil hencik magrib je erk... hehehe
bg la present tue kat dak jiji nie kang die ngingau malam2 xdapat present tue susah lak jiran tetangga die nak cari die.. hahahaha....

ok aku rase cukup kowt takat nie.. 
aku nak tagged sasa asya ,,, die da kucing name kunyit tau....

10 comments:

sasa asya said...

kiera........ini ap ?? kite ta paham..tp kite try la ea..
hehe sempat lg promote kunyit..hehe

JIJI YU said...

muahah aku dengki kot ngan header ko.a.haha..

kay_are said...

nape bile time bz keje macam2 give away datang?? x fair!! T_T

pape pun gud luck!!

sasa asya said...

yunk i ade tag u..
come n grab it in my blog..u need to hurry

kiera'sakura said...

sya :: hehehe,,, xpe jnji dh buat.. sya pnye tagged tue nanti ira buat erk..pg2 nie bz ckit la..

jiji :: erk? tp apsal aku x dengki pown ngn header tue.. wahahahahaha

kay_are :: give xde jodoh ngn ko la 2.. hahahahaha

shahjiehan said...

wahh..nk jugAK GAway tuhh~ heheh

kiera'sakura said...

shahjiehan :: gi la join.. bkak lg tue..hehehe

Magrib said...

terima kasih sebab join... anda memang cool.. nanti saya announce pemenang nya ya!

Magrib said...

salam... sekali lagi.. terima kasih sebab join.. terharu sangat la.. anda sememangnya cool ya!

dan.. saya sudah umumkan peserta bertuah dalam 1st GA dari saya ini.

sila la ke blog saya..

http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/03/peserta-bertuah-give-away-dari-magrib.html

Magrib said...

salam... sekali lagi.. terima kasih sebab join.. terharu sangat la.. anda sememangnya cool ya!

dan.. saya sudah umumkan peserta bertuah dalam 1st GA dari saya ini.

sila la ke blog saya..

http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/03/peserta-bertuah-give-away-dari-magrib.html

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...