Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

20 February 2011

mini ghatering zon utagha


assalamualaikum....

sabtu :: 19 febuari 2011
tempat :: bowling star prade alor setar
fokus utama :: jumpa kwn2 blogger zon utagha

mini ghatering nie khusus tuk geng KBU,,, memang best lah jumpa diorang nie...
gambar yang atas tue time semua malu-malu cekodok basi biasa la baru first jumpa kan, tapi last2 gelak x ingat dunia,, hehehe.. sempoi


antara cik2 geng kbu


=)

lepas lepak2 kat food court star prade kitorang gerak gi karnival jom masuk u jumpa dgn kak liza n ady sudaa

ady soleh x dapat join sekali sbb ade masalah teknikal yang xdapat diusir.... 
intan pulak kene gerak balik kampung terus....


harghhh!!!! perot dah bunyik2... jom lepak kuala perlis


ok2.. meyh ira kenalkan sorang2...

yang berdiri dari kiri tue tuan tanah kami blogger utagha cik gksb sebelah die mek aw a.k.a onie
yang malas2 berdiri tue pulak dari kiri anith, ira, kak shida, nora n wany

wah banyak url cahaya lah... hehehehe

insyaallah lepas nie diorang nak buat lagi tapi 19hb mac tue ira confirm x dapat join... sedih nye.....
 insyaallah ade jodoh kite jumpe lagi... hehehe

yang baek itu dari Allah dan yang buruk tue dari ira sendiri

9 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ira nak pic hehe..upload dlm FB nanti tag eyh =)

::anithabilchan:: said...

bajet mcm besh ja!

meaw said...

nama meaw tak di link kan,huhuhu...sedih nye..... T.T

Intan Izzatul said...

intan takda.. sedih :p

Sunah Mohammad said...

ira si kechik ni yang mana satu? ehehe~

cahaya said...

waaa..best2,,
wany nak2 copy pic nie na..^_^

JIJI YU said...

haha akudah berasde tahap oven tak tahan tol tajok ko..makaseh22...weh2..aktif ek masok gath sekang..aku g kedah tak jempot aku g umah ek..hahah

anith chan said...

k.ira comel :))))

kiera'sakura said...

gksb :: ok,, upload dh.. jom same2 tag..hehehe

anithablchan :: bkn bajet lg tp dh mmg best pown.. hahaha

me'aw :: halamak!! sory2 dik,, akak dh link kn dh tue.. hehehe

sunnah :: hehehe.. die kene sorokkn.. hahaha

wany :: anda dibenarkan mencopy.. hehehe

azizi :: ji,ko mai kedah? x habaq kt aku pown klu x bkn jer umh aku, skali ngn umh tun mahathir aku blh tlong jemputkn.. hehehe

anith :: mmg pown,,, hahaha,, mane de la,, cute je tue.. hahahaha

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...