Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

16 February 2011

siapa lagi kuat membebel



assalamualaikum....

hari nie aku tibe2 lak gatal tangan nak join segmen broframestone nie...
macam best lak kan, bile bebel nie mengingatkn aku kat mama aku yang jauh disana...
haishhhh syuh syuh mood sedih nie....

bro sye jawap soklan bro nie erk..
bismillahhirahmannirrahim......

1. siapa yang paling kuat membebel dalam hidup anda.

mama saye lah,, tapi best bile dengar die membebel sebab tue tanda die sangat sayangkan saye,, kalau die diam jer maknenye saye telah sakitkn hati die,, mama ampun.......

2. apakah punca mereka membebel.

  • saya tido selepas subuh
  • saya malas nak mandi
  • saya rajin salin resepi dan saya rajin mintak mama masakkan resipi tue untuk saya,, hehehe
  • macam2 lagi lah sbb die sayangkn saye jadi die nak saya jadi yang terbaek dan x menyesal di kemudian hari
3. apa anda buat bila dibebelkan.

saya akan tenung mata mama saya sambil kelip2 mate a.k.a buat muka comey sampai die t'senyum...

4. bro suruh create persoalan sendiri... ape ye?

kawan2 semua yang baek hati, korang rase ape yg patut aku tulis untuk jawapan no 4 nie?

alhamdulilah selesai jugak...
korang semua pown boleh join, bro kate tutup anytime...
nak join? jom2 kat sini








16 comments:

Bro Framestone said...

kalau cam nie gayanye...

laki sendiri pun boleh membebel he..23x

klik link nie untuk ke
BroFramestone Blog

kiera'sakura said...

bro :: hehehe.. xpe,, die membebel tanda syg sye.. hahahaha

Ujang9897 said...

diri sendiri kuat bebel gak ek..=)

soalan la..kenapa aku cun..=)

kiera'sakura said...

ujang :: laaa aku ingt xde sape prasan ta.. hahaha..

tp aku rase nk jwb soklan ko tue la,, sbb ko ensem, eh tak2,, x ensem.. wahahahaha

JIJI YU said...

muahah pehal le ko malas nak mandi..ehehe

kiera'sakura said...

neslo :: aku pown xtau daa.. gen sape ntah aku ambik tue.. hehehe

yatie's EPISODE said...

sesungguhnya perempuan tak bisa dipisahkan dengan bebelan. hehe ^^

kiera'sakura said...

yati :: hehehe.. setuju2.. kenape? msti google nie.. hehehe

bun said...

hehhe

mak pun suke bebel

tapi ade time jela

bukan selalu :)

:.nick.: said...

aku tak suke bebel..tapiaku suke dibebel...hahhahahha

kiera'sakura said...

bun :: sbb mak kte syang kt kte kan.. hehehe

nick :: hahhaha.. yela klu ko bebel ,die pown bebel sape lak nk jadi tukang dgar kan? hehehe

Tengku Nizam said...

bebel mbosankan .. huhu .. follow sini :)

sasa asya said...

i follow u........thnks for visiting my blog..

Are-Gya said...

hye..sye kuat membebel gak..tp x pndai luahkn dgn ayat..hahahahaha ok x? selamat berkenalan =)

kay_are said...

macam ni nye segmen pun ade ye.. memang kreatif.. ai.. mak kuat membebel? anak nye x jangkit ke? =P

kiera'sakura said...

tengku nizam :: klu lame x kene bebel rindu pulak.. hehehe

sasa asya :: thanks kembali =)

are-gya ::ops cam mane tue? spesial kes nie.. hehehe

kay-are :: ade2,, bese la bro framestone tue kn kratif.. hehehe... anak nye? sye la kan? pown kuat membebel gak..hehehehe

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...