Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

13 February 2011

BEN ASHAARI TANYA .. 1TUBE.MY


ben ashaari tanya lagi lah...

Sila beri pendapat anda mengenai VLOG ( Video Log ) BEN ASHAARI ini ... Sila klik SINI ..Tidak kurang dari 50 patah perkataan ..


tgk abg ben buat vlog tue mmg best, sape kate blogger hanya pandai meluahkan pendapat dalam blog je? abg ben dh buktikan yang seorang blogger juga mampu memberi pendapat yang bernas lagi baek meskipun berbentuk vlog/live..




Pendapat anda mengenai www.1TUBE.MY dan penambahbaikkan yang boleh anda cadangkan .. Jika ada kelemahan...


1tube.my merupakan wajah rakyat malaysia, org malaysia jugak boleh berjaya seperti masyrakat dunia yang laen.. sama2 kita lebihkan usaha untuk mempromosikan keluaran negara kita...


Jika diberi pilihan , apakah anda ingin terlibat dengan projek VLOG ini atau membuatnya sendiri ?


seharusnya nak,tak salah untuk mencuba sesuatu yang baru sbb dari situ saya akan tau ape kelemahan dan kelebihan yang saya ada...


korang pown dijemput join kat sini



2 comments:

shah-kayrul said...

salam perkenalan...

singgah kembali blog kiera & follow gak...

wah ada segmen BA baru lagi la...tak sempat nak join sekaki...

kiera'sakura said...

shah :: thanks erk,, xpe BA slalu wat segmen best2,, nanti blh join lg... =)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...