Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

09 February 2011

cakap terima kasih kat beliau....

assalamualaikum....

entry nie just aku nak wish thanks banyak2 kat abg ben sebab sudi mengsenaraikan blog aku yang kerdil nie dalam senarai gegar 1000 blog yg BA anjurkan ritu....

kepada kawan2 blogger laen yang tersenarai tue...
teruskan berblog kawan2.. 
insyaallah aku akan gegar ke blog korang semua pulak bila free nanti almaklumlah kerja makan gaji mane boleh nak monteng kerja sangat kan.. huhuhu...

nak tau blogger mane lagi yang tersenarai?
jom klik sini

thanks jugak kat kawan2 yang sudi singgah sini,, nilai baek anda semua akan saya ingat sampai bila...
special to neslo thanks ko slalu tinggal komen n byk memberi tunjuk ajar kat aku  
(best x ayt aku tue?ckp best cpt!!) hahahahaha

akhir taip....

yang baek itu datang dari ALLAH dan yang buruk tue datang dari aku....

13 comments:

MeMHaliD said...

salam..tqvm atas kunjungan ke blog saya...singgah le lagi yer....huhuhu..marilah kita ber keep in touch...huhuhu

JIJI YU said...

muahah..weh aku rase cam terharu je jugak..eheh..ape la sgt ade ngn aku ni..setakak menolong mmber2 baru..ahah..ayat pasan gaban..

kiera'sakura said...

MeMHaliD :: thanks kembali.. :)

neslo :: hahaha.. weyh jgn rndah diri sgt kang ko btol2 kemetot sape nk jwb? hohoho

syAfA said...

salam.mekaseh follow saya yerp!..
saya pon rasa terharu ngan ben ashaari.bnyk tunjuk ajar dia..

selamat berblogging..^_^

Sharifah syazee said...

syazee dtg jln2..;)

Novelgurl said...

Assalamualaikum

kasi geegggarr !! hehe

Bib Abdul Hamid said...

tqvm sudi singgah... i follow u ...

kiera'sakura said...

syafa :: salam.. thanks bebayak erk,, slamat b'bloging tuk awk jgak :)

syazee :: thanks.. nanti sye jln2 kt tmpt awk lg ye :)

novelgurl :: jom smbg gegar.. hehe

bib abdul hamid :: thanks kt awk jgak.. :)

Norhafiza said...

tima aksih gak cz sudi singgah blog kakNo..selamat berblogging ye...jangan jemu2..

faztee said...

ye tq kt dia..t'list jugk

kiera'sakura said...

kak no :: same2.. same2 lah kte b'blogging demi memantapkan bidang penulisan

faztee :: tepat skali :)

Azura Ani Salaim said...

Singgah n follow back, gegar blog kawan2, hihii, keep in touch ya. :)

kiera'sakura said...

azura :: thanks dear...

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...