Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

22 February 2011

berak pown orang cebok lagi

Assalamualaikum….


Di suatu petang yang seram suram sedang aku bersantai macam ben ashaari tue aku pown saje la nak mendengki dengan anak saudara aku, si alya (adik)..

Achik :: panggilan rasmi anak2 sedara aku tuk aku yang kiut nie.. hahahaha
Alya (adik) :: mangsa yang di im…

Aku :: adik tolong achik ambik enset tue jap

Alya :: nah!! bagi enset tue kt aku,muke mase nie ade aura suci lagi

Aku ::  adik, ce tolong bg air merah tue kat achik

Alya :: pergi la ambik sendiri

Aku :: tak boleh jadi nie .. ish kedekut tenaga la kamu nie, achik xnk kawan kamu baru tau

Alya :: xnk kawan sudah, pergi kemas baju achik, pergi balik umah achik tue

Menonong la si alya ke depan tengok tv sambil heret botol susu die tue

Aku :: ciss,, berak kamu tue pown achik yang basuh lagi ade hati nak halau orang kuar umah

Moral of the story :: jgn dikacau budak tue tgh tgk kartun x pasal2 aku kena balik.. huhuhu


nie la budak name alya tue, tapi skang die dah pandai cebok berak sendiri, dh beso pown die

11 comments:

zmanja said...

sib baik dia tak tolong kemaskan kain baju..suh cpt2 balik..hehehe

shahjiehan said...

hahaha..manja betol

AkUr0 Chan ^^, said...

heheh..cumel nya~

Dda Ly said...

hihi sangat comel budak itu..:)

meh singgah umah..
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch yeee..♥♥

eQuRlz said...

hehehehe..comel.. :)

JIJI YU said...

muahah..ade peluang jadi masyhor budak ni..

JuAn NaSir said...

haha...lucu2....=))

TAYAR PANCIT said...

hai :) saye da join awak :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/dari-manchester-ucapan-terima-kasih.html

ain said...

berape umo si alya nih... kecik2 dh bijak bestari...;)

kiera'sakura said...

zmanja :: tue la pasal,, klu x leh tacim tau.. hehehe

shahjiehan :: sape sape? aku ke die? hahaha

k.liza :: comey tp byk ragam..hehehe

dda ly :: hehehe..sye pown dh singgah umh awk..thanks sudi dtg

equrlz :: thanks

jiji :: xpe2 aku guide die jd masyhor.. hahaha

juan nasir :: hehehe.. die mmg mcm2

tayar pancit :: sye dah join awk...

kiera'sakura said...

ain :: taun nie 4.....mmg pown byk je prangai die

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...