Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

18 April 2012

Blog not found?

Assalamualaikum dan salam sejahtera

bukak belog pagi nie tengok dia keluar macam nie


dah sudah, blog kena removed pulak dah tapi relax jangan kecoh kat fb lagi sbb hari tue kakak saya ada buat entry pasal belog yang kena remove nie.


tadaaaaa jadi pada sesiapa yang blog kena removed atau not found tue  boleh rujuk entry kak sunah yang nie..

Alhamdulilah saya dapat balik dah belog kesayangan saya nie tapi garu kepala la sekejap sbb benda nie jadi kat saya, adakah dah tiba masanya tukar ke domain sendiri. sape ke ritu kata baik hati nak belanja saya domain? baek ngaku cepat! kihkihkih :p

1 comment:

kay_are said...

eeh.. cane leh blog not found lak ni? memang dah banyak ke jadi camni? nape2 ?? what happen?? nasib baik dapat lik kan.. hmm

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...