Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

24 April 2012

Dulu dan sekarang

Assalamualaikum dan salam sejahtera



semalam dikejutkan dengan sesuatu oleh kak Adish Shida.. haaa tue kat atas tue.. saya pun tertanya-tanya la kakak sorang nie stalker sape? bila saya teka dia stalker diri sendiri katanya tak.. ok penat la nak teka katanya dia nak bagi hint. 

 

 
bersungguh Kak Sunah google nak tau sapa dia.. saya pulak tak terfikir nak menggoogle =.=' sekali tengok.. laaaaaaa Kak Shida stalker saya ke? kenapa saya langsung tak ingat apa yang saya pernah tulis T_T

bila bukak balik entry tue.. omaiii besarnya font tulisan, tak payah tunggu readers lain saya pun terkejut dan gelak sendiri.. hihihi
kelakar kalau tgk entry lama-lama dulu. dengan segala font yg macam-macam jenis, colourfull, font beso gedabak, nampak sangat tak matangnya =.=" walaupun sekarang xda la matang sangat..hihihi

tapi tue la hakikatnya, semua pun ada masa lalu. kematangan sekarang buat kita kadang-kadang menyesal dengan kesilapan lepas. tapi kalau kita tak ambik pengajaran dari kesalahan yang lepas tue bermakna kita seorang yang terok la.. sebab? ulang kesalahan yang sama dua kali. jadi jangan bagi peluang pisang berbuah dua kali ;)  

9 comments:

fRaMe+LenSeS said...

**gelak guling2 :P

aDisH.sHidA said...

hehehehe..pastu yang pasal ehem ehem tak nak lak di post kihkih

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

hehhee... yang lama-lama dulu kalau bukak balik musti rasa nak gelak sorang2 even xdak sapa nak tengok entri is.. hehe

salam perkenalan ye.. is folo sini (^___^)

Iffah Afeefah said...

Teringat entry lame iffah

smela. Selekeh je bace haha

Si Matatajam said...

Suka tgk header tu. So kreatif..

Woofer Storm said...

malu baca entry yang dulu..

#tak majuk la..tak ptut ckp mcm tu jiran oi..semoga anda baik2 sja hendaknya..amin3

kiera'sakura said...

Nadzri : mengada werksss :p

Kak Shida : yg tue mmg tak la..hahaha

Eeiy : hihi, xpe jnji kita perbaiki yg lama dlu kan ;)

Iffah : hihihi rasanya semua org mcm tue kan hihi

SM : thanks dear :)

WS : Amin2.. bgusla klu jiran kte mcm tue :)

kay_are said...

ye ke? aku tak pernah wat font colorful rase nye.. tak rajin.. aku nye setting standard je dulu dan sekarang

Ruzzezanie said...

hahaha.. tu la pasal kan? aku pun, bila buka balik yg bawah2 punye entri, mesti ckp "erk, apa ke tak matangnya aku time ni". gelak tengok ntah apa benda aku taip entah.

*tapi aku suka baca blog ko. best! ada je ilmu aku dapat tau. thanx kira

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...