Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

30 April 2012

Header Baru

Assalamualaikum dan salam sejahtera

ermmm sebenarnya dah lama nak gantikan header yang lama tue tapi tatau nak design macam mana. saya nie bukan orang yang kreatif. =.='

  
saya sayang dan sukakan header yang lama nie, ada sentimental value antara saya dengan dia. bertungkus lumus gunting kemas-kemas setiap huruf tue. tapi sekarang saya mahukan sesuatu yang baru. mungkin satu hari nanti saya akan gunakan nya kembali.


ini header baru, jari saya seakan senang create header nie. apa yang pasti saya mahukan doodle katun tue sebagai penyeri. saya mahukan sesuatu yang simple dan tak serabut mata mungkin buat masa sekarang.

nak komen? nak kritik? silakan saya terima dengan hati yang terbuka. 
kalau ada yang nk sponser header lagi saya terima..hihihihi ;)

gembira bersama sesuatu yang baru, tapi kenangan bersama yang lama pasti akan dikenang juga kan? adat la tue ;)

9 comments:

fRaMe+LenSeS said...

nak komen nak komen.

tapi komen "nak komen nak komen" macam kat atas je la.

ahahahhahaha :P

Cik Pulau said...

cantik je header yg baru ni..
tapi kalau saiz boleh panjang sikit mesti lagi cun..^^,

aDisH.sHidA said...

kena dengan kamu.....

kay_are said...

header baru ko memang cantik.. cume.. nape banyak tinggal space kat kiri kanan tu?? ok tu je

Iffah Afeefah said...

Simple

akk nk buatkn utk iffah? Mkaseh2 haha

Woofer Storm said...

header awk cun apa..sy suka..

#buatkan satu header yang berpurdah boleh^^

لين Si Pipi Merah said...

canteek.... header tecik je mcm orangnye...kann.. lynn doakan dari jauh buat kiera ye... moga allah permudahkan perjalanan hidup kiera ...amin... :)

kiera'sakura said...

Nadzri : malas layan :p

Cik Pulau : hihi, thanks dear ;)

Kak Shida :)

Kay : err nanti jadi lg kecik pulak..huhu

Iffah : ngade!! hahaha

WS : thanks awk, sy xbpe reti la nk buat untuk awk..huhu

Lynn : Amin thanks lynn.. mana tau sy kecik nie? hihi

Ruzzezanie said...

kira! kira! kira! aku suka header sekarang! sejujurnya cakap lah, bila tgk header ni aku nampak keperibadian ko yg aku kenal selama ni. :)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...