Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

08 April 2012

Semua pun nak pink!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera

saya memang minat sangat dengan warna pink, kalau nak beli apa-apa target mata saya yang pertama adalah Pink!!!


baldi, hanger, berus, timba air, tupperware semua saya pulun beli warna pink. osmate bising bila saya sanggup tak beli berus kaler lain semata-semata nak cari yang warna pink jugak.. kihkihkih


tue kelip rambut fevret saya, tapi saya klip kan kalendar.. saja dengki dengan anak sedara pompuan dua orang tue, kalau kelip nie dekat kampung alamat duduk atas rambut diorang la.. huhuhu


sanggup ajak mama pergi tesco semata-mata nak beli set kulinari kaler pink lepas abang saya tagged menda nie kat pesbuk. osmate naik menyampah bila terpaksa guna set nie kat rumah sewa kitorang... hahahaha


baju kesayangan saya.. lepas nampak terus tarik tangan mama masuk kedai tue.. baju yang ada sentimental value :p


mama geleng kepala bila tengok saya sibuk belek satu-satu kotak iron masa kat Jusco ritu, matlamat nak cari kaler pink. nasib baik ada, tue pun tinggal yang nie je satu.. Alhamdulilah :D


enpon nokia tue mama yang gitau ada kaler gitu, yang samsung pulak nasib pakcik cepat bertindak.. hihihi


kalau keluar jenjalan beli tudung dengan osmate, mesti diorang tarik tudung pink dari tangan saya sbb diorang dah tak lalu tengok saya dengan pink jer T_T


ketenangan, kesayangan dan kerinduan.. saya bukan yang terbaik tapi berusaha untuk menjadi yang lebih baik... :)


hailaaa macam mana boleh tertinggal sahabat yang sorang nie.. teringat lepas Kak Shida tegur kat bawah tue.. maafkan saya wahai sayang.. T_T

papa suruh beli myvi pink ritu tapi saya tak nak sebab nampak sempit dalam tue(padahal takut duit tak cukup nak saving nanti) hihihi

kalau sesiapa yang dekat dengan saya rasanya dah tak lalu tengok saya dengan pink, osmate naik menyampah bila saya kata nak cari oven kaler pink!! hahahaha

mama pulak siap tunjuk cadar pink untuk walimah nanti
saya : tak mau la! sian hubby ya nanti kena bungkus dalam selimut pink
mama gelak jer, mama kata ingatkan nak pink jugak =.='



14 comments:

onie said...

al-quran tu onie ada,hihi.... semua nak pink kan,hehe

aDisH.sHidA said...

ERM....NASIB VIVA TU WANA BIRU KEKELABUAN...KALAU X MAU GAK PINK..LEPAS NI TUKAR LA CAT....SEMBUR CAT LAIN..KIERA TINGGAL 1 BENDA G..KAMERA AWK..HAHAHAA

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

amboi kemain gila pink...

GK ni nasib baik dh kurang sgt dgn obses warna pepel....

tp kalo tgk baju kurung mmg byk pepel+pink...

p/s: tu baju tunang eyh?

=P

kay_are said...

memang pink addicted betul ni.. sume nak pink.. aku ske pink ranger je =P owh.. tapi aku ade sweater kaler pink.. tu je r pink yang aku ade ^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

suka naik kereta pink tak kiera?rindunya nak bertandang ke blog kamu dik,rinduuuuuuuuu...sht ke?kita sama..pink pink pink.tp akak ada gak suka putih.so sluar putih baju pink.pki biru sbb hubby suka biru.hehehe

Teenager Housemaid said...

teehee~
saya pun suka warna pink..err, tapi taklah fanatik cam tuan belog ni..hehehhee

:: Mrs.SyahNia :: said...

wahhh pink belaka..
time skola mmg ain suka pink
ciap ada bdak laki gelar
"AIN PINK" huhu

tp bila sudah kawen nk beli
klengkapan umah warna pink
ksian pluk kat hubby..sbb dia tak suka pink..hihi

Woofer Storm said...

ex sy suka pink juga..adehhh

Ruzzezanie said...

adei...adei... tetibe aku ase menyampah pulak nak buka blog ni bila nampak pink ni!!! takde ke kaler lain ko nk addicted wey!!!grrr

* t aku buat entri merah la plak. baru betul sekepala.hahaha

Si Matatajam said...

Amboi semua pink aih.... Jangan mata pun kaler pink dah la yek he he. BW here. Follow back yek

Iffah Afeefah said...

Haha set kulinari xmenahan
Ifa dlu adiccted biru laut pastu pink
skng rase nk wane merahhhh je

nmpak grg skit kn? Haha

*janganla kawen pink, nnti nadh jd jambu wakaka

juicy X said...

OHHHH MUJOQ LA AMPA BKN RUMET KAMIIIIIII!KALO X HABEH LAAAAA KENA NGADAO HIJAUUUU

Sunah Sakura said...

takpe..akak suka pink jugak.. ;p

Suhaili Sarif said...

kita samalaaa..semua nak pinkkkk...
haha..cuma baju je xde.sbb akk lebihkn pink dkt brg.baju,tudung xde sgt..hehe

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...